Melis89 ecembugra53 günde 5 tane yiyorum sıcak suyla hergun duş alıyorum ama tik yok artık dogsun istiyorum ya 7 ye çıkarayım bakalım 🤔😊
ecembugra53 Melis89 aynen canım yediğim hurma sayısını artır canım 7,9,11 tek ki sayılarda ye yerken Rabbim Şafi isminin HÜRMETİNE hurmadan bana şifa ver doğumu mu kolaylaştır de ve inşikak süresini oku üfle karnına canım 😊
Slnbsr Melis89 istedğini yap canım bebek ne zaman isterse o zaman gelcek. Bence sal gitsin hepsi hikaye. Ben o kadar yaptım 40+1 de geldi
Goncakerim Bnde 39+2 ama ne sancı ne agrı hiç bısey yok yuruyorum squat yapıyorum sıcak duş hurma ama nafileeeee
Edsn Ben de bu acele niye anlamıyorum sizi ben de 36+5 oldum ama bebeğim gelişimini güzelce tamamlasın öyle gelsin diye düşünüyorum 38-40 hafta zaten normal olan zaman hala diyecek kadar geç kalınmış bir zaman değil ki doldursun yavrular gününü güzelce
Belinay_AliEge Ben 40+3 e kadar ne sancı ne su gelmesi ne nişan hiçbiri olmadı. 4 cm açılmam olmus onun sancılarını bile hissetmedim 40+3 de doktorum suni sancı ile doğum yaptırdı. Biraz daha sabret canım gelir zamanı var hayirlisi neyse o olsun sağlıkla sıhhatle inşallah 🌺
Busrakaplan14 Belinay_AliEge Suni sacı ile nasıl doğum acaba cokmu ağrılı geciyor , benide cumaya kadar doğurmazsam suni sancı verecekler , biraz bilgi verirmisin
Belinay_AliEge Busrakaplan14 canim benim yeni gördüm yorumunu hiç korkma korkulacak inan bişey yok sadece normal doğum sancisina göre biraz daha şiddetli oluyor çünkü doğal kendi sancın olmayınca biraz zorluyor ama emin ol Rabbim gücünü veriyor. Yine olsun yine yaparım diyorum hep sadece dozun fazla gelirse çok şiddetli vurmaya başlayınca dayanamadığını dile getir biraz düşürüp sakinleş. Sana tavsiyem doğum sancılarında kendini yorma olabildiğine rahat ol sancılar gelince beline masaj yaptır sonra yere çömel kalk yerde çömelerek belini kivrandir sonra sıcak duşa gir iyice bi sıcak duş yap beline bacaklarına heryerini gevşet kendini kasma doğum esnasinda ıkınma da enerjiye çok ihtiyacın olacak çünkü kuzum . 1 avazda kavuşursun inşallah 🧡
asiyenurg ecembugra53 dua edin bayanlar bu gece dogsun bal oglan yoruldum artik hergun takintili gibi temizlik yapiyorum 😂