Asliahmet Anneler size bir sorum olucak bundan 2 gun once hemen hemen hergun bebegimin harektlerini hissdyrdm simdi hissetmiyorum ve korkuyorum sizce bu normalmi 😔?
Minegkhn92 Asliahmet benimkide dinlenmeye geçtiğimde başliyor bazen sık bazen seyrek normal yani canım sıkımtı yapma 👍🏻
Oglakdorukcum Asliahmet evet normal çünkü daha balık gibi güçlü kemikleri yok hareketleride öyle daha karında yeri geniş demekki büyüdükçe hissedersin canım ben sola dönünce veya sırtüstü düzensiz sekılde pıt kanat cırpma gibi hissediyorum bazende müzik felan dinlet
Asliahmet MAZ vallah cnm cok. Korktum dedim happy momdaki annelerimize bi sorayim sen kac haftaliksin 💜
MAZ Asliahmet 24 haftalik. 24 olsa bile dun cok az haraket ediyodu, bu gun bi yerde durmuyo. Annelik işte her şeyi kafaya takıyoruz((
Annecik53 Ben de 21 haftalık hamileyim gün de belki 3 belki 4 defa hissediyorum gayet normalmiş canım bu dönem de 24.haftadan sonra takip veriyor zaten doktorunuz
Asliahmet Annecik53 cok tesekkur ederim cnm korktum vallah hergun hissdyrdm bu 2 gundur hisstmiyordum 24 haftaliga kadar normal yani oyle mi ?❤️
Annecik53 Asliahmet tabikii sonrasın da takip listesi veriyormuş zaten ben bunla alakadar çok yazı okudum video izledim içim rahatlası baya
Oglakdorukcum Asliahmet klasik dinlet cnm youtubta var mozart felan zekasınıda geliştiryo hemde o sesi tanır doguncada
Sevdiss_17 Asliahmet kuzim ben 29 haftaligim bazen inanki hissetmiyorim suan kucuk daha kilosu az tam kuvvetli vuramiyor vursada sen hissetmiyosundur