pera_ Aklıma takıldı herkes gaz sorunu için Kays’ı kompostu önermiş ama kayısı daha gaz yapmaz mı daha sorun olmazmı
Homeless20 pera_ gaz için değil de büyük tuvaletini yapabilmek için içiyorlar onu.. burdakiler hep öyle diyor
Bebek-geliyor pera_ petibör bisküvinin sezaryen sonrası gaz çıkarmada yardımcı etkisi varmış bizde ablamın doğumunda öğrenmiştik denenebilir bende deneyeceğim.
kedilervekaranfil pera_ genel olarak tüm meyveler biraz gaz yapar Ama bakliyatlar kadar değil o yüzden doğumdan sonra bana doktorum yemek istediğin meyveyi hafif kaynat tanesiyle birlikte tüket demişti
Tubademirkiran pera_ 10 gün önce sezeryan doğum yaptim ve kayısı kompostosunu hastaneye bile götürdüm bolca tükettim dogumdan sonraki gün büyük tuvaletimi yaparken hiç zorlanmadım eğer ki zorlansan dikis çok aciyor bebeğe de gaz yapmadı
tany15 pera_ diyetisyen bile metabolizma hızlandırmak kabızlık sorununu çözmek basur gibi sorunlara destek olmak için kayısı yazar listelere :) gaz yapıcak en son şeydir heralde kayısı vücutta.aksine gazı söker tuvalete çıkartır
Homeless20 pera_ gaz yapmaz ki kayısı kız ishal yapıyor ya ishal yapan şey nasıl gaz yapsın ? Ama sende gaz yapıyırsa ayrı
Barkoddg Bebek-geliyor Demek ondan sabah kahvaltisinda cay ve petibör büsküvi vermişlerdi kaldigim hastanede😂
Bebek-geliyor Barkoddg olabilir valla bizde bilmiyorduk ablam sezaryen doğum yapınca vermişlerdi öyle öğrendik 😃
Tubademirkiran pera_ ayrıca baş ağrısı olmasın diye ve narkozu kolay atmak icin bitter çikolata ve klasik nescafe de götürün yanınızda çok işe yarıyor