yamacalimoms Kızlar dünden beri uykusuzum parol içtim geçmiyor tuzlu suyla gargara yapıyorum gene geçmiyor ne yapicam ben 😔
Deletedmom95 yamacalimoms karanfil koy canım veya karanfil yağı varsa pamuğa batır ağrıyan dişine koy. Bide zeytini biraz tuzlayıp dişine koyabilirsin. Geçmiş olsun 🌿💕
Yaseczey yamacalimoms sodalı ayran iç bide karanfil yağını ağrıyan dişimin üzerine sür bende çok çektim diş ağrısını şuan iyim allah yardımcın olsun allah şifa versin
Ipek0z yamacalimoms eczaneden dişinol al 10-15 dakkada kesiyor ağrıyı çok etkili bir şey hamilelikte de zararı olmaz karanfil var çünkü içinde
Huriyeolgn yamacalimoms agrıyan dısın oldugı bolgeye buz kompleks yap canım o alanı uyusturuyor ama baya uzun beklıyordum ben tuzlu suya gelınce ılık suya yaparsan etkı gosterıyor
yamacalimoms Deletedmom95 evdehic karanfil yok😔eşim 6 da gelecek işten o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum
Melek_2121 yamacalimoms cnm pedifen ağrı kesici şurup varsa onu biraz ağrıyan dişinin üstünde beklet iki defa öyle yaparsan ağrısını kesiyor bende 2 gün önce diş ağrısı çekiyordum öyle yaptım çok şükür durdu ve hiç agrimiyor
Minikfasulyem26 yamacalimoms limonu sıkın icine tuz atin karistirp agriyan bolgede bekletip gargara yapin bn o sekilde gecirmistim