Sumuss Merhabalar biz bugun doktora gittik 35 gunluk olduguzu ogrendik 5 haftalikmişiz 🙂 kesemiz gorundu bebisde gorundu haftaya kalk atisini duymaya gidicez insallah 🙏
Esraumit Sumuss hayırlı olsun 💕ama haftaya cok erken değilmi? Ben 7+3 yani yarın gidip duyucaz hayırlısıyla 6.haftada kese normal gorundu kalp atısı yoktu ama
Sumuss Esraumit once bebegi goremedi doktor cok ebdiselendim bende degerin yuksek ama bebek gorunmuyo dedi . hu degere gore bebegin gorunmesi lazim dedi bana 1 saat sonra tekrar bakti bebegi gordu 1 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi valla anlamadim
Esraumit Sumuss vajinal muayene mi? Ben haftaya giderseniz kalp atısını goreceğinizi dusunmuyorum.zaten doğal olarak 7-8.haftada görebilirsiniz 7.haftada gidebilirsin aslında.ben yarın gidicem bakalım😊
Deniz25 Sumuss beta hcg niz nedir. Bende beş haftalığım ama kese göründü ve yolk kesesi. Benim beta hcg 30 nisanda 1945 ti
Esraumit Sumuss aynen yarın bende kalp atısı olursa rabbim izin verirse yazarım 😊 cunku doktor 7.haftada net dinleriz dedi.hayırlısı
Sedayznn Ben 26nisanda yaptırdım beta hcg kanda 120 çıktı ultrasondan baktırmak için bekledim şu an 5hafta 1günlük son adet tarihine göre hesapladım yarın ilk doktor randevum tedirginim nedense iyi mi nasıl sorun varmı die 😦
Sumuss Sedayznn bende son adet tarihime gore hesaplayinca 6 haftalik 2 gunluk oluyodu bu programa gore ama 5 haftalik dedi doktor dollenme zamanida varmis cunku . bta hcg degeri yuksek cikinca bende endiselenmistim ama cok sukur bi sikinti olmada yani doktor bisey demedi. İnsallaah sendede bi sikinti olmaz kalbini ferah tut sen 🙏
Sedayznn Sumuss inşallah bende de haberler iii çıkar 🙏🏼 Karın ve kasık agrılarım var bnm bu korkutuyor beni arastırdım ilk aylarda olabilir dio ama insan korkuyor işte siskinliktende oluyor sanırım
Sumuss Sedayznn adet olcakmissin gibi oluyo demi benimde oluyo . mide bulantisi beni mahvetti hicbirsey yeyip icemiyorumm.