Alfabeta Yürüyünce belim ağrıyo uzanınca sırtım ağrıyor yan yatınca kulaklarım artık yan yatmaktan sızlıyor😂 herşey bi yana sırt ağrıları beni mahvediyor. 19. Haftada böyleyim ileriki zamanları düşünemiyorum🤦🏼♀️
ecembugra53 Alfabeta 😊🥰 canım bu zamanlarım en rahat zamanların ağrıların cok erken başlamış doktora gittiğinde magnezyum söyle versin
Serifeisitmir Alfabeta en güzel anların kuzum karnın çıkmadıysa yat yüz üstü gitsin 😂 ilerleyen dönemde hiç yatamıyorsun daha yatsam uyuşuyor sola yatsam uyuşuyor sırt üstü yatmak imkansız zaten
Sinemarslannnn Alfabeta aynı şikayetlerden doktora gittim ve tabi varislerim ağrı kesici ve magnezyum verdi gerçi ben içemiyorum midem bulanıyor ama sen de bir görün istersen 24 haftalık oldum ben ve hep öyleydim
ecembugra53 Alfabeta maden suyu iç muz ye canım başla doktorun Önermişti erkenden başlamıştım cok faydasını gördüm 🥰
Alfabeta ecembugra53 ben en başından beri günde bi tane muz ve maden suyu içiyorum aslında ama bakalım bi doktora gittiğimde sorunca anlaşılır
Alfabeta Nurunsl sağlıkla bitiririz inşallah bu sürecii aslımda belki hareketsizliktemde olabilir insan oturdukca yattıkca daha cok tembellesiyor ve heryeri ağroyor
Sinemarslannnn Alfabeta hemde nasıl ayrıca varislerim fena ama verdiği magnezyum midemi bulandırıyor ağrı kesici de verdi hiç almadım o kadar çok ilaç içiyorum ki tedirginim
Alfabeta Sinemarslannnn hımm bende bacak krampları yok çok nadirr bir iki kere gece olmuştu. Ama o kadarı bende hamilelikten öncede olurdu. O yüzden dikkate almadım hiç. Benim sırtım cok ağrıyor. Bir de göğüslerim zaten büyüktü şimdi hamilelikten dolayıda cok fazla büyüdü. Onlarda cok ağrı yapıyorr. İnşallah sağlıkla bitiririz bu sürecii 🙏🏼