Gizemminkeremi asyaninannesii kimyon da iciyomusun kuzum sütünden bebise de gecer. Ben hem kendim iciyorum hemde kimyon tohumunu demleyip bebise iciriyorum her gün
asyaninannesii Gizemminkeremi kimyon da içiyorum canım rezene ile melise çayı demledim şimdi onu icecem bir türlü derin uykuya dalivermedi bildiğin kuş uykusu uyuyoruz 😁
asyaninannesii Gizemminkeremi iyi canım çok şükür su an mutlu uyandik ama hala kakasini yapmadı 🙄🙄senin bebis ne yapıyor
asyaninannesii Gizemminkeremi şükür kakasini yaptı rahatladık😃😃kaka yapti diye mutlu olacağım aklıma gelmezdi
Gizemminkeremi asyaninannesii 😂😂😂 bende öyleyim ya yap oglum yap baban çalışıyo nasılsa diyorum. Onlar iyi olsunlar da başka bisey istemeyiz çok üzülüyorum cani acıyınca
asyaninannesii Gizemminkeremi hiç sorma canım o ağladığı zaman İnan bende ağlıyorum 😃canım cunku hiç ağlamasın uslu olsun istiyorum da bebek sonuçta mecbur ağlıcak 😃
asyaninannesii Gizemminkeremi canım sey soracam senin bebis elini emiyor mu bizimki öyle bi emiyor ki sanırsın aç göğsümü veriyorum emmiyor elini emiyor 😃
Gizemminkeremi asyaninannesii bizimkide göğsümü emdikten sonra tekrar elini emiyor benim de çok hoşuma gidiyo bazen ben katıyorum elini ağzına çok ballar ya bide ses cikariyo emerken☺☺
asyaninannesii Gizemminkeremi aynen canım bizim kızda öyle valla acaba aç mi bu çocuk diyorum 😃😃çok güzel ses çıkarıyorlar ya
asyaninannesii Gizemminkeremi senin dediğin. Gibi belki ses çıkarıyorlar ya canım emerken onlar da hoşuna gidiyor olabilir
Gizemminkeremi asyaninannesii bizim oğlan artık bize geliyo sesler cikariyo onu ısırmamak için zor tutuyorum kendimi ☺☺☺
Arvensmom Kızlar sevgi hanımda normal doğum yapan var mı? Gece olsa doğum geliyor mu ya da doğum esnasında ilgisi falan nasıl?
asyaninannesii Arvensmom ben sezeryen doğum yaptım mecburi ama bi sorun yasamadım su an bebeğim 2ay 12 günlük
Gizemminkeremi Arvensmom Bende sezeryan doğum yaptım ben çok memnun kaldım. Sevgi hanim Ilgili ve bilgili bi doktor. Hastaneden de çok memnun kaldım bu arada
Demir01 asyaninannesii masaj yapın kaşların başlangıç noktasından başlayıp burun kanatlarına doğru bastırarak masaj yapın çok faydasını görürsünüz. Benim oğlumun o şekilde geçti.
asyaninannesii Demir01 insallah cnm teşekkür ederim deneceğim sabah uyanınca insallah faydasını görürüm bende
asyaninannesii Gizemminkeremi yenidoğan da yavaş yavaş çıkıyor artık annesi benim paşam masallah ona bende benim kızı babaya verdim uyutuyor suan bende akşam yemeğe kalkıştım 😃
asyaninannesii Gizemminkeremi valla ben ısırıyorum canını açıtmadan çok canım kaynıyor evladım diye demiyorum görmen lazım valla bugün bana bi baktı mavi mavi gözleriyle gel de yeme der gibi😃😃sasirmis gibi bakıyor valla gözlerini sonuna kadar açarak neeee der gibi
BMPY asyaninannesii merhaba iyi günler bende sevgi hanımın yanına gidiyorum muayene için doğum ücretinin içinde bebeğin ilk testleride mevcut mu ☺️
Gizemminkeremi asyaninannesii oy maşallah maşallah mavişe. Buyumuste anlamli bakar olmus. Azıcık gülüyo bütün yorgunluğum gidiyo. Bizimkinin daha ten rengi belli olmadi alnındaki tüyleri dokulmedi. Çok merak ediyorum nasıl bisey olcak bu paşa☺☺☺