Aloneanqel Arkadaşlar Adana Medline Hastanesi sevgi hanım da doğum yapan var mı? -Normal Doğum ücreti? -İsteğe bağlı sezeryan ücreti? -Zorun sezeryan ücreti? Ne kadar ödediniz, yardımcı olabilir misiniz?
asyaninannesii Aloneanqel ben sevgi hanıma gidiyorum 200 muayene doğum 4 bin dendi 33 haftalık hamileyim bakalım nasıl olacak normal doğum istiyoruz bebeğim doğum pozisyonunu almış
daghan_ Aloneanqel Ben Tarsus’ta yaşıyorum ama sevgi hanıma gidiyorum bu hafta doğumum var sezeryan ve normal doğum aynı 4000 TL paket dedi
Lara44 Aloneanqel canım ben geçen temmuz da Eray memeçte Doğum yaptım o zaman 3 buçuk ödemiştim şimdi 4 binmiş. Arkadaşım da sevgi hoca da Doğum yaptı oda o civarda Ödemişti diye biliyorum. Aralık’ta doğumum var bakalım fiyatlar değişmez herhalde 🤷🏻♀️
Gizemminkeremi asyaninannesii merhaba dilek hanim bende 32 haftalik hamileyim sevgi hanıma muayeneye basladim. Ilk defa gittim bi sorun yasamadim ama biraz hızlı bi muayene oldu. Sizin muayeneleriniz de boyle mi geçiyor.
asyaninannesii Hazalperi güzel karşılıyor bizi ebe desek öyle tatlı söz ağızlarından düşmüyor 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak bakalım o zaman belli olacak normal doğum olacağım siz de mi oraya gidiyorsunuz
asyaninannesii Aloneanqel bizde çok bulduk ama özel diye birde korona diye herşey pahalı su an başkent hastanesine sorduk orası da aynı fiyat diyince burda doğurmak istedim
Aloneanqel asyaninannesii yüreğir de altınkoza hastanesinde 1600 tl ya Doğum yaptı arkadaşım 40 gün önce. Orası da özel ve sezeryan yapıldı. 4 bin çok fazla
asyaninannesii Aloneanqel doktoru kimdi canım ben bu 2.doktor degistirisim ilk çok ilgisiz alakasızdi bunu tavsiye ettiler öyle gittim yoksa bilmiyordum doktoru yani
Aloneanqel asyaninannesii doktorunu sormadım Seyhan da doğum yapacağım için. Ben Tarsus ta oturuyorum zaten. Sadece doğumu Adana da yapıp gelicem. İlgisi beni çok ilgilendirmiyor açıkçası doğurtsun yeter. Başka doktor var mı Seyhan da özel hastanede uygun olan bildiğiniz acaba ?
Gulsahtayarslan asyaninannesii altınkozanın kadın dogumcularının hepsi iyi ve çok ilgililer dogumhaneside odalarıda tertemiz
Nazliakm asyaninannesii altınkozaya gidiyorum Ersin hocaya :) arkadaşımda 1 ay oldu doğum yapalı sezeryan ücreti 1900 Tl idi. Ersin hoca çok dikkatli bir doktor. Siz sormadan herşeyi söyler konuşur. En artısıda ultrasonu hem normal hemde detaylı yani her muayene de çocuğun herşeyinede bakılıyor :) ben memnunum
asyaninannesii Aloneanqel o zaman canım arkadasinin dediği yere gidersin en uygun altınkoza görünüyor metro hastanesi falan var ama fiyat bilmiyorum orası da uygun diyorlar
Gkemine Aloneanqel Bende hamileyim tarsustayım. Bişe sorucaktım neden tarsusta doğurmuyorsunuz Burdaki doktorunuz kim? Bende doktor değiştircem de
Aloneanqel Hazalperi bulursanız bana da Bilgi verir misiniz? Bende bakınıyorum ama 4 de çok fazla ya. Ev kredisi ödüyoruz 3500 tl zaten. Daha beşik bebek arabası puset ohoo saymakla bitmez çok şey var
asyaninannesii Aloneanqel Allah yardımcımız olsun kuzum inşallah haber ederim bizde daha hiç bisey almadık herşey çok pahalı cidden inşallah gönlümüze göre olur herşey
Bilge01 Aloneanqel sehir hastanesinde neden dogum yapmiyorsunuz temiz ve ayni ozel hastane gibi tek kisi kaliniyor
Cylncyln_01 Aloneanqel metro hastanesi 2700 Algomed 2500 Altınkoza 1700-2000 Şimdilik uygun olan bunlar kızlar digerleri aşırı pahalı
Aloneanqel asyaninannesii amin inşallah canım benim 🙁🙏🏻🙏🏻 Sen kesin Medline damı yapacaksın nasıl yapıcaksın
asyaninannesii Aloneanqel kuzum bizim kayınbaba alacak herseyini masrafları o karsilacak anlayacağın orda doğum gözüküyor şu anlık
Aloneanqel asyaninannesii oo süper ya 😂😂 nerde bende o şans. Bizim iki tarafta kendilerini anca geçindiriyorlar. Bütün masraflar bize kaldı. Hadi hayırlısı 🙈🤲🏻
asyaninannesii Aloneanqel canları sağ olsun kuzum inan çocuk rizkiyla bereketiyle geliyor zaten Rabbim yardımcı olacaktır bol dua etmek lazım hakkımızda hayırlısı olsun 🥰❤
asyaninannesii Aloneanqel bir yorumda gördüm adana için geçerli canım hem seyhan da istiyordun sende omur tip merkezi sakirpasada muayene 85 sigorta varsa eşinin doğumda 1000 dedi doktor ismi de kadriye sapmaz gayet iyi bi doktor diyorlar memnunmuş giden bayan oda uygun bir fiyat aradığı için gidiyormuş oraya yorumda gördüğümü yazdım canım anlayacağın