Yaseminsefa Kızlar 41+0 dan sevgilier oğlusum geliyor galiba sabah erkenden nişanım geldi sancim az var biraz sıklassin diye bekliyorum 🥰😇💙 Bana dua edin ilk doğumum olcak Allah hiçkimseyi bu kapıda bırakmasın 😊
Esraaa02 Yaseminsefa Rabbim yardımcın olsun canım sapasağlam al kucağına yavrunu inş sende bana dua et bende sapasağlam alayım kucağıma oğlumu senin duan kabul olur canım 🤲
Svcn-1267 Yaseminsefa ayyy sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah bende 39+1im var bebeğimi sabırsızlıkla bekliyorum biran önce gelsin diye
Alyahira Yaseminsefa Amin canım bol bol dua et korkutma kendini inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına 🤲 duş al ve sürekli yürüyüş yap
Merveardabayram Ayyy ne güzel bana da dua et açılma var nişanım geldi sancı az az var ama artmıyo dua et nolur 🙏🏻ağrılar artsın sağlıkla alalım kucağımıza
ggmom Sicak dus alin squat yapin adacayi icin kati seyler yemeyin kompostu yogurt tuketin meryem suresi okuyun kendinizi yormayin emerjjnizi doguma saklayin kolaylar gelsin insallah darisi basimiza🙃