Fatoshh Merhabalar, 2 ki tarama testimin sonuçları düşük çıktı sizlerde de düşük çıkan var mı nasıl bir yol izlendi yardımcı olur musunuz. Kafamı toparlayamıyorum sürekli stres içerisindeyim😔
Tugce0158 Fatoshh herşey Allah tan ben onu bile yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorum yaptır dedi ve 15 günü devirdik hala çıkmadı sonuç inş hayırla sonuçlanır geç olsun güç olmasın ama insan elinde olmadan korkuyor kurban olduğum Rabbimin izniyle hiç bir sıkıntı olmaz inş 🤲🏻Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin elleri ayakları düz bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş 🤲🏻
Fatoshh Zynp01 Belirtmek istediğim olması gereken değerlerinin çok altında çıktı yanlış yazdım sanıyorum yani down sendromu riski yüksek kriterlerde gözüküyorum
Tugce0158 Fatoshh o testlerde kesinlik yok o yüzden fazl takılma zor bi durum ama Rabbimin ne derse o olur.hiç birşey olmicak Allah’ın izniyle
Zynp01 Fatoshh anladım canım inş sağlıklıdır kesin çözüm amniyosentez ya da aurıntılı ultradonu bekleyebilirsin
Fatoshh Tugce0158 inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsınız inanın insanın elinde değil sürekli kafasına takıyor. Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin🙏🏻
Tugce0158 Fatoshh Aminnn inş canım benim.üzülme sende Allah’ın izni ile hiç birşey olmicak ultrason ölçümleri nasıl çıktı ense kalınlığı falan bilğin varmı
Fatoshh Tugce0158 Tugce0158 Amin inşallah sonuçlarım; ense kalınlığı 1,34 mm burun kemiği görülmüş kombine risk 1:630 ikili test 1:129 yaş riski 1:427
Fatoshh bburcu ense kalınlığı 1,34 mm burun kemiği görülmüş kombine risk 1:630 ikili test 1:129 yaş riski 1:427
bburcu Fatoshh bende de orta risk çıkmıştı doktorum dörtlüyü bekleyelim ona göre hareket ederiz stres yapma sakın demişti. Dörtlüde temiz çıktı🙏🏻 Bence bekleyebilirsiniz sizde ama karar sizin tabi ki 🌸
Pirayem Fatoshh canım benimde 2 li normal 3 lü riskli çıkmıştı günlerce mahvoldum ağlamaktan sonra Profesöre gittim detaylı ultrasona her şey gayet iyi bi sıkıntı gözükmüyor dedi ama istersen amniyosentez yapalım dedi bunu sormak zorundalarmış bende yaptırmadım çok riskli çünkü. Fetal dna var kan vererek yaptırıyorsunuz eşim onu yaptıralım istersen dedi onuda yaptırmadım. Eşimde eczacı bunlar tamamen istatistiksel veriler için yapılıyor tanı koymuyor diye beni telkin etti hep. Rabbimin vereceği her şey kabulüm sonuç ne olursa olsun yavrumdan hiçbir şey vazgeçiremez beni dua ediyorum bol bol sağlıkla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı🤲🏻