prensesimolacak seni çoook çooook iyi anlıyorum çünkü benzeri benim başınada geldi ben şu anda 33 haftalık hamileyim vee 20. Haftama kadar bizim minik kendini sakladı göstermedi. Bizim eşimle kız çocuk hayallerimiz vardı yani tabiki hayırlı sağlıklı olsunda eşim özellikle kız çocuklarına çok düşkün erkek kardeşi var hep kız istiyodu annesi babası ayrıldı, annesinin yeni evlendiği adamdan kızı oldu onuda sevemiyo gidip gelemiyo onlara falan filan… İşte hamileliğimin basindan beri esimde bende kız bebek rüyaları falan gördük hep ekşi aşeriyodum falan ama 20. Haftada erkek olduğunu öğrendim eşim askerdeydi o zaman ve ben cinsiyeti öğrendiğimde esime alttan alttan sormaya başladım erkek olursa ne hissedersin falan diye o da yıkılırım, hayal kırıklığına uğrarım çünkü kıza alıştırdım kendimi falan dedi bende üzüldüm hep ağladım söylemedim cinsiyetini çünkü 2 hafta sonra babalar günüydü vee olsun dedim süpriz yapmak istedim askeriyeye kutu içinde mavi notlar zıbın bebiş ayakkabısı ve oğlumuzun cinsiyetini net gösteren ultrasonu koydum falan görüntülü aramada açtırdım ilk sevinçten ağladı falan sonra bi kac gün sonra bi burukluğu oldu ama şimdi baba çocuk videolarını izledikçe heleki karnımdaki tekmelerini hissettikçe oğlumda oğlum oğlumda oğlum diyi başka bişey demiyo. İşten geliyi karnıma doğru uzanıyo oğluşumuzu seviyo,yalın aras’ım biricik oğlum bak bu annen şöyle böyle diye beni şikayet ediyo falan sonra sen doğ sağlıklıca şunu bunu yapıcaz falan diyo yanii siz daha yeni haftalardasınız sabredin vee özellıkle eşinize çaktırmadan çocuk hasreti çekenlerin videolarını falan izletin yani rastgeleymiş gibi adam şimdi şok geçirmiş bence normal bende çok kızıp ağlamıştım üzülmüştüm ama şimdi çooook şükür çoooook mutluyuzzz 🥰🥰🥰🥰