zynb_ozkn Kelebekdegilkepenek 17+4 olduk çok zor bir hamilelik geçiriyorum ama bebğimin sağlığı yerinde 🥰
Duduars Kelebekdegilkepenek devlette test vermistim ordaki doktorlar kimyasal gebelik olabilir dedi sevinememistim bile kendi doktorumda hamilesin demisti iki doktorda farkli konusunca ne sevincegimi bildim nede uzülcegimi 2 gun sonra 56 cikti degerim sonra kese gorunmesi icin bekledik test vermedim cok sukur tutundu cnm
Kelebekdegilkepenek Duduars bi önceki aşılamamda bende aynısını yaşadım biri normal biri kimyasal dedi,kan aldırdığım hemşire mol gebelik kanser hücresi dedi yüreğim ağzıma geldi ama kimyasalmış,şimdi heyecandan duramıyorum 🥰🥰
emrahedaeslemfamily zohreeeee yok canım yapmadım benim adetim düzensizdi o yüzden umudum yoktu acıkcası mucize oldu 5 yıl sonra bize ama senin se baya geçmiş silikse at resmini bi bakalım testin silik olsa bile cıkıyo kanda ihmal etme
Tqcm94 Kelebekdegilkepenek 1453 cıkınca bi daha bakılmadı cok sükür herşey yolunda gidiyo ama boş gebelikte değer hiç yükselmiyo
emrahedaeslemfamily zohreeeee hadi ya olsun sen yinede silik çıkıyosa atma. Teşekğr edeiz teyzesi darısı sana olsun inşallah 🤗☘
Kelebekdegilkepenek Evet kızlar sonucum çıktı, ilk sonucum aşılamanın 13. Günü 31.28, bugün 16. Günü 304.40 çıktı. Güzel y0kselmiş hayırlısı Allah’tan. 10 gün sonra kese görmek için çağırdı 🥰🥰🥰