Kelebekdegilkepenek @Cemrenur# Cemrenur 9 gün gecikme ve 28 ile öğrendim 🤲🏻 _Mother_ 4 gün gecikme ile kanda öğrendim 38.90 ile Deleted5544 yumurtlamadan sonraki 13. gün 27 değeriyle öğrendim bburcu 15le öğrenmiştim😅 yanlış hatırlamıyorsam 4 gün gecikmişti geç döllenme olmuş MaşaAllah arkadaşlar tebrik ederim, hepinizin sağlıklı ilerleme oldumu acaba, yarın 2. Testimi vericem heyecandan karnıma kramp giriyo 😂
_Mother_ Kelebekdegilkepenek canım benim çok şükür ilerleme güzel oldu 4.gün 38.90 dü 7. Gün 339.50 çıktı doktorum ilerleme güzel dedi tekrar kan vermedim çarşamba günü kese ve kalp atışı için gidecem dua et lütfen 🙏 rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah 🤗
Mirayse1 Kelebekdegilkepenek hayır tek gebelik bebeğim. Bir önceki ay adet gecikmesi yasamıstım oyğzden yumurtlamam erken olmus olabilir die düşünüyorum
Rabia30-Adem Kelebekdegilkepenek evet canım çok şükür 22 haftaya geldi kızım darısı başına inşallah 🤲🤗
Kbras Kelebekdegilkepenek ben 5 gün gecikince öğrendim 53 le idrar testim negatifti . Gec yumurtlama olmus .
Duduars Kelebekdegilkepenek aşilamanin 10.günü degerim 16 yla ögrendim 2 gune bi test verdim suan 33+6 şukur 🙂
Kelebekdegilkepenek Duduars hemen hemen aynı değerimiz.Maşaallah size sağlıklı doğumlar🥰 peki o zamanki doktorunuz ne yorum yapmıştı, sonradan nasıl arttı paylaşır mısınız 🥰♥️
Mimi97 Reglimin tamamen geçmesini bekledim 7 gün boyunca gelmedi 8. Gün yaptım 1182 çıktı, şuan 7+5 görünüyorum ama boş gebelik yarın kürtajım var. Dua eder, dua beklerim 😕
zohreeeee emrahedaeslemfamily canm bendede ayni durum 12gunum idrarim hep silik cikiyo kan vermek istiyorum sabah inshallah cikarda ssn 16gun oncesinde idrar testi yaptinmi?
Kelebekdegilkepenek zohreeeee canım benim aşılamanın yani yumartlamanın13. Günü. ama normal adetime 4 gün kalaydı. Aşılama olduğu için adet günü yada 1 gün öncesi olarak kabul ediliyor.biraz karışık 🙃 yarı. Tekrar test vericem ilk testinden 4 gün sonra yani. En kötü ihtimal 120 çıkması lazım,hayırlısını diliyorum 🤲🥰
emrahedaeslemfamily zohreeeee yok canım yapmadım benim adetim düzensizdi o yüzden umudum yoktu acıkcası mucize oldu 5 yıl sonra bize ama senin se baya geçmiş silikse at resmini bi bakalım testin silik olsa bile cıkıyo kanda ihmal etme
zohreeeee Yesim35 bendede ayni durum yaa en son temmuzda adet oldum 26da sonra hic olmadim testlerim hep silik acaba kandan once test vermismiydiniz?nasil 1aylik ola bilirki?🤔ama. Bende 12gun gecikti testler bigun belirgin bigun cok silik🙁
Kelebekdegilkepenek zohreeeee varsa eğer sizin kanda mutlaka çıkar,idrar testine güvenmeyin.İnşaAllah vardır 🥰
Yesim35 zohreeeee Öncelikle reglim gelmeyince vücutta bazı gelişmeleri izledim ardından test aldım direkt pozitif çıktı hiç beklemeden gece tekrar aldım onda da pozitif çıktı. Ertesi gün kan verdim hastanede ve beta hcg yüksek çıktı. Benim temmuzda ki reglim 24nde başladı 4 gün sürdü . Ağustosta ki ise 22sigösteriyodu hiç gelmedi . Yani temmuzdakinde hamile kalmış oluyorum 6 haftaya denk geliyor .
Deletedmom417 Kelebekdegilkepenek Kendilgimden hamile kaldım adetim 6 gün gecikti ve beta hcg 67 ile öğrendim elhamdülillah ❣️