Kelebekdegilkepenek Kızlar aşılama sonrası veya normal yolla olanların adeti kç gün geçince kan testi yaptırdı ve değeriniz kaç çıktı acaba,ve sürekli kimyasal gebelik yaşayan varmı?
Ates2020 Kelebekdegilkepenek ilkimde 120 çıkmıştı ikincisinde yaptırmadım direk 7 haftada gittim kalp atışını duydum bebeği de gördüm
Susam34 Kelebekdegilkepenek adet günüm 1 gün geçince yaptım testi pozitifti kan verdim hemen 637 di çıkmıştı şu an 35+6 haftalığım
Kelebekdegilkepenek Tqcm94 değerlerin nasıldı,yüksekten ve düzenli artışının oldu mu,çok geçmiş olsun 😐
Rabia30-Adem Kelebekdegilkepenek evet canım çok şükür 22 haftaya geldi kızım darısı başına inşallah 🤲🤗
Kelebekdegilkepenek Mirayse1 maşazallah ilk defa 2 gün geçip bukadar yüksek çıkan sizi görüyorum,ikizmiydi acaba
emrahedaeslemfamily Kelebekdegilkepenek 16 gün geçti kaset testte öğrendim beta hgc kan değerim de 14.496 çıktı
zohreeeee emrahedaeslemfamily canm bendede ayni durum 12gunum idrarim hep silik cikiyo kan vermek istiyorum sabah inshallah cikarda ssn 16gun oncesinde idrar testi yaptinmi?
cigdemoktav 5 gün geçmişti 500 civardı öğrendim ama ilki kimyasal gebelik olmuştu benimde bu ikinci çok şükür sorunsuz ❤️