Mavilibulut Harketsiz ve yatarak hamilelik geçirip normal doğum yapan ve çok zorlanmayan var mı acaba?
MYstryy Mavilibulut bende bunu mersk ediyorum. Hareketsiz yatarak geciyor gebeligim normal dogum istesemde korkuyorum 🙄
Yagizalpp Mavilibulut 2.dogumum oldu ve yatarak gecirdim zamanlarimi normal dogurdum ve hic zorlanmadm.
Yagizalpp Mavilibulut ama ilk dogumumda da öyle cok fazla hareketliligim yoktu hep evdeydi arada sirada disari cikiyodum oda kahvaltiya yemege falan diyodum haa bi iki kere de yuruyus yapmistim. En son avm gittim ve ertesi gun dogurdum 😂😂
fubaaa00 Mavilibulut valla bende 8 aydir kosturmali bi iste calisiyorum eve geliyorum evde yemek bulasik camasir hic oturmadim diyebilirm su an izne ayrildim ama gene bos durmuyom ev temizligimi yaptim 38.haftadaym herkes bana o kolay hareketlisin kolay dogum yaparsin diyolar ama bakalm bnde merak ediyorum🙈☺️🤗
Mavilibulut MYstryy bende normal doğum istiyorum uzun süre yattim ve şu anda da hareket pek edemiyorum gücüm yok hemen tansiyonum düşüyor yatıyorum. Ama kimse cevap vermedi😔
MYstryy Mavilibulut bende düşük tehlikesinden dolayi hep yatiyorum yuruys vs yapamiyorum.hic. bakalim bebeklermz sag saglm gelsinde onemli olan o 😊🌸
asiyenurg bence o yatarak veya yuruyus yaparakla alakasi yok ben asiri yurudum riskim yoktu 2 gunde bir ev temizledim 40 haftalik olduk geri sayimda bebis dogdu mu butonu cikti ama gelen giden yok olsa benim olurdu simdiye gercekten 👍🏼
Mavilibulut asiyenurg anladım canım bende hiç yapamıyorum yapanlar çok var yürüyüş squat yogalar falan dedim ben kesin doguramam😂 ama şimdi biraz umut oldu bana teşekkür ederim 🌸
asiyenurg Mavilibulut bide ev tasidim koli tasidim ev yerlestirdim bak bunu soylemeyi unuttum 7 bucuk aylikken ama gelmedi masallah mi desem ne desem 😂
asiyenurg Mavilibulut yani kendini kasma gelmek isteyen istedigi yolla geliyo Allah biliyo sadece 🙏🏻😊hayirlisiyla alalim hepimiz kucagimiza
Mavilibulut asiyenurg masaAllah canım hamileliği iyi gecenlerdensin ben de öyle olmak isterdim ama Rabbim böyle nasip etmis ne diyelim 🤷🏻♀️
Mavilibulut asiyenurg amiin insaAllah önemli olan o ama ben sezeryandan çok korkuyorum onun için canım