Karacabay Hanımlar çok.bunaldim iyice bu Corona yüzünden doğumuna az kaldı Kasım’da inşallah ama çok bunaldım bebeğimi görememe korkusu falan iyicedenl agirlastim benim gibi olan var mı😔😔
Nzdla Karacabay canım ben 38 haftaligim doguma. Çok az kaldı şimdi virüs aşırı arttı ama ben hiç korkmuyorum kalbimi ferah tutuyorum daha kasima çok var belki biter ozamana kadar şimdiden düşünüp psikolajini ona göre ayarlama bekle Ogün bi gelsin hayırlısıyla rabbim hepimizi korusun
1PrensAnnesi Karacabay bende de var o korku doktorum çok net bi şekilde koronada en kolay en steril şey doğum hiç korkma dedi sonrasında da anne sütü korur korkma aklını bulandırma dedi sizde öyle yapın🙂
Karacabay Nzdla amin canım tek istediğimiz kucağımıza almak artık piskoloji.denen bişey kalmadı valla o kadar yorgunum ki anlatamam
Nzdla Karacabay yorulma canım napalim annelik boylemis demekki ben sabahlara kadar ölüp ölüp diriliyorum ama işte bekledigimize acı cektigimize inaniyorumki değecek🙏bol bol dua et rabbim korusun virustende herturlu hastaliktanda
Karacabay 1PrensAnnesi saol.canim.rabbim hepimizi korusun inşallah sağ salim alalim kucağımıza çok.zorlaniyrum.artik Kasım’da bakalim of of
Karacabay Nzdla amin canım 2dogumumda hiç böyle olmadı 2kizim.var bu oğlan zorluyo valla baya ya sağ salim doğsa diyorum bazen
Nzdla Karacabay ya maşallah Allah bağışlasın ben ilk dogumunuz sandım😊 3 çocuk kolay deildir rabbim yardımcınız olsun inslalah 🙏❤️
Karacabay Nzdla saol canım amin valla.zor.olcak.ama.napalim🙂biri 8digeri 1yasinda 28haftalik.hamilelik ah ah🙂