1cicek Mavilibulut saol canm insallah rabbim yardm eder cok zor hamilelik gecrdm hep dua ettm rabbim herkese yardm etsn
1cicek Mavilibulut ilac kullaniymsn ben kullanmamak icin direndm bide bu virus beni mahvetti iyice kışın hele evde kafayi yicektm
Thsjdn Benn of of bnde oyleym aceba nasil dogurcam ya bisey olursa korona var bide dogumda millet cok gormeye gelirse annem yasli benimle kalcak kisin ona bulasrsa ona bisey olursa surekli bunlari dusunup panik oluyrmm😑😌
Mavilibulut Thsjdn Allah yardimcimiz olsun ben herkesi eve almayi düşünmüyorum kendi ailem ve esimin ailesi dışında kimseyi kabul edemiyvcem kusura bakmasınlar bu virüs ortamında çocuğumu tehlikeye atamam
1cicek Thsjdn aynn benimde hep dusuncelrm boyle korona korona ama gelen oluyo malesef eve geleni geride ceviremiysn napicami sasirdm bebegimi alip baska odaya goturyrm ama gelenede hizmet lazm
Mavilibulut 1cicek kullanıyorum canım 5mg kadar eski ilacım 75 mg idi ama hamile olunca bıraktım depresyonq girdim odamdan falan çıkmıyor her gün atak geçirip ağlıyordum mecbur doktora gittim idareten bir ilaç verdi şimdi kendimi idare etmeye çalışıyorum
Buse-93 Benn ben, 27 yasındayım 17 yasından ber çekiyorum. Bir süre tedavi oldum şimdi hamileyim ya bişey olursa korkusundan yine anksiyetem tavan
1cicek Thsjdn insallah benm evim hem esimn tarafina hem kendi tarafima yakin oldugu icin geln gidende oluyo
Bebisimmm Kizlar bende kizken panik ataktim cok cok ileri derece evlendim 2 cocugum oldu normal dogurdum atakt gecirmedim dedim kurtuldum tamam ikinci cocugum dogduktan sonra bi depresyona girdim cok zor durumdayim su an ilac basladik ama hic fayda etmiyor
1cicek Bebisimmm bu illet tamamen birakmiyo demekki insani en zayif olduğun anda yapisiyo gercektn zor allah yardmcin olsn arkadasm
Bebisimmm 1cicek amin cnm saol cok zordayim hep takcak seyler buluyorum uyku uyuyamiyorum hep kotu dusunme cok zor cok
1cicek Bebisimmm benmde bu ara sanki kalbim cizliyo arada agri giriyo ayni sekilde kalbimin izasinda sirtm agriyo hamileliktede oldu kalp dr una gittim bise cikmadi boyun fitigndn supelndi o ara gecti simdi yine basladi😐
kayrayra Benn bütün gebeliğimi burnumdan getiren durum. Kendimi dizginleyemedigim için en ufak streste fenalık geçiriyorum😞
Bebisimmm 1cicek bend hamileyken grip oldum korona da var ya bide bende okb var onu bi taktim kafaya dogum yaptim bi 4 ay bogazim aciyo gibi geldi doktora gittim bisey cikmadi bu sefer kotu dusunuyorum baska bisey mi diye uzuntu stres ordan azitti su an anksiyete panik okb hepsiyle bogusuyorum cok zor