Gokilay07 Kızlar iyi geceler birazdan eşimle kampa gidicez 18+2 gunluguz bu yaz hic denize havuza girmedim artik girmek istiyorum sorun olurmu acaba ?
Ozubu Gokilay07 girmen de bir sorun yok ama ıslak durmaman gerekiyor alt kısmını hemen değiştirmelisin yoksa benim gibi idrar yolları enfeksiyonu olursun aşırı derecede cnm kuru tut kendini ve güneşte cok durmamaya çalış denizdede 20 dakkadan fazla durma dinlen iyi tatiller şimdiden :)
Asenana Gokilay07 ben hamileliğinin başından beri havuzda denizdeyim 30. Haftadayız bi sıkıntı olmadı çok şükür ama kuru kalmaya dikkat ettim karnım ağrımasın diye doktoruna bi sor yine de ama sen :)
Edsn Gokilay07 canım ben 26 haftalıkken bu yaz 4 hafta boyunca girdim denize ,insanlarla yakın olmadığın ve üzerindeki ıslak mayoyla uzun süre kalmadığın sürece bir şey olmaz çok da güzel olur
y_tunc Gokilay07 canım ben 26 haftada gıttım kamp yaparak 15 gun gezdık tuzlu su ayaklarında falan şişlik varsa cok iyi gelıyor ama suyun içinde maksımum yarım saat durup uzun bi sure mola vermen gerek sonra yenıden yarım saat gir mola ver bu sekılde devam et ama asla ıslak mayoyla durma ben o hatayı yaptım 1 bucuk aydır enfeksıyonu atlatamıyorum
Gokilay07 Kaderonur2105 evet bende bir kere sormuştum sorun yok dedi havuza sizin dediginizi dedi ama yinede internette yazılanlardan dolayı girmemiştim:)
Gokilay07 Ozubu teşekkür ederim çok sağolun zaten sabah girmem yanmayı sevmiyorum 1 günlüğüne gidiyoruz hemen bu gece girerim yeter o bana :)
bkaya 35.haftam bitecek doktorumun da tavsiyesiyle her hafta sonu düzenli denize girdim bir sorun yaşamadım aksine yüzmek iyi geldi belimi çok rahatlattı, ıslak kalmamaya dikkat ettim yalnızca.
Gokilay07 O zaman gidiyorum denize giriyorum cik8nca hemen üstünü degistiriyorum girmek istersem kuruduktan sonra yine giriyorum herşey anlaşıldı kızlar:)))
Melike145334 Gokilay07 16 haftalık gırdım bolca yüzdüm 23 haftalığım 3 gün önce gittim yüzdüm hep denızdeydm
Ekim16 Gokilay07 deniz girdim iyi de geldi havuz tavsiye etmem dikkatli ol sadece çok suçla malum fazla kalmanı önermem ben Bu yaz epey gittim kampta yaptık
SeHer1909 Gokilay07 38.haftaya kadar dolu dolu yüzdümmm 😂 havuza hiçç girmedim ama deniz evime cok yakındı normal doğuma da faydası olur dedim etki etmedi pek ama ödemlerime iyi geliyordu