Serapkulak 12 haftalık kıza benziyor dedi 15 ve 20 haftalık başka bı doktorda kız dedi 21 haftalık detaylida erkek dedi 24 haftalık doktorum gene kız dedi galiba net bı şekilde doğumda ögrenicem sürpriz yumurtami 😂 benim gibi olanlar var mı acaba aranızda
ikizminikler Serapkulak detaylıda nasıl erkek görüp sonrasında kız dediler yaa. Banada ilk erkek dediler ama 12. Haftaydı ikizlerim var bir kız bir erkek dediler sonra detaylıda ikiside kız dedi acaba değişme olurmu millette böyle duyunca değişcek gibi geliyo😂 sanki yanıldılar gibi hissediyorum
2148 Serapkulak detaylıda değişmez diyorlar,bende 21.haftada girdim detaylıya bana kız dediler ve ben tüm alış verisimi bitirdim,ayy birde değişirse herşey pembe
61Aysen Serapkulak 4 muaynede 3 kez kiz dendiyse 1 doktr erkek dedoyse bence detayliyi yapn doktor yanls gormstr yda anlamamstr 4 tanenin 3ü kiz gorduyse bence kiz die düşün ama bi doktora dha gt oda kz derse nettr
Serapkulak ikizminikler valla bizde saskiniz canım doktorum kız dedi ama detaylida erkek demişti 😂 rabbim hayırlısını versin inşallah ne diyelim doğana kadar inanamiycaz eşimle
ipek-smr Serapkulak ilk başta insan biraz şok oluyor tabi 🤣🤣benim de basıma geldi ama o fikrede alışınca kız bebek o kadar tatlı geliyor ki anlatamam ben erkek dediklerinde bu Sevinci bu kadar içten yaşamamıştım 🤷🏼♀️💜
Serapkulak ikizminikler amiin inşallah hepimizin hakkında 2 tane paşam var sağlıklı sihatli olsun tabiki ama gönlümüz kız istiyordu bakalım rabbim neyi hayırlı görecek
Serapkulak Esrae2 valla bilemiycem canım cinsiyetini sölemedi kağıda yazıp elime verdi eve gidince bak dedi bende anlamadığım için boş mu dolu mi görmedim
Tugce0158 2148 Rabbim gönlüne göre versin inş umarım gerek kalmaz benimki daha küçük 14+6 kemik yapısına göre %70 erkek dedi ama buradaki yazışmaları okuyunca çorap bile almayı düşünmüyorum netleşene kadar 😂
Serapkulak Tugce0158 😂 ay detaylida erkek dedi diye kız kıyafetlerini değiştirdim hep ben ortak renk aldım şimdi yine kız dedi bakalım rabbim.ne gösterecek
Serapkulak ipek-smr benim detaylida erkek dedi hatta pipisinin fotosunu verdi ama 2 gün önce başka doktor kız dedi 24 haftalık
ipek-smr Serapkulak bence o zaman başka bi doktorada gözükün size net foto verip detaylıda bile erkek demişse 🤔
Serapkulak fatmaozdemir1 12 haftalık özeldeki doktorum 1 kez kız dedi bı daha gitmedim devletteki ne 3 kere gittim kız dedi detaylida erkek dedi detaylidan sonra tekrar devlete gittim kız dedi yine
fatmaozdemir1 Serapkulak devlette sürekli asistan doktor değiştiği için ilk önce kıza benziyor dedi sonra ki hafta başka asistan erkeğe benziyor dedi aynı hafta özele gittim kız bebek dedi bana da