Bebegim35 Sahrammm içimi o kadar rahattın ki allah razı olsun kuzum 🙏 insallah yavrularımızı saglıkla kucagımıza alırız allah kimseye aratması isteyen herkese nasip etsin insallah 🤰💙🤲
Nermin1002 Bebegim35 şuan 18 haftalık evet ilk gebelik sizde haftaya duyarsınız inşallah hiç merak etmeyin ☺️
Mores Biz de 6+4 iken vajinal ultrasonla duyduk. Sıkışık gitmiştim aslında ama karından net görünmedi doktor vajinal teklif edince, ertesi gün şehirdışına kayınvalidelere gidecektik ve müjdeyi vermek istediğimiz için kabul ettik.
Mores Bebegim35 duyarsınız canım. Kalp atışını videoya çekmeyi unutma. Ben ilk duyduğumu heyecandan kaydetmemiştim 😂
Bebegim35 Mores ayy cekmez olur muyum kocamı hazırda bekletıyom gecen hafta cok hevesliydim kalp atısını duycam diye işte duyamadık insallah persembe gunu duycaz cok heyecanlıyım 🤲🤲🤲
Bebegim35 cgdm0101 ben gec mi diye endişe edıyorum genelde herkes 6. Haftasında duymus insallah allahım bana da nasıp eder
Mores Bebegim35 Bence de eşin çeksin. Sen o sesin esiri oluyorsun çünkü 🤩 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Havvasafiye Bebegim35 Ben ilk 5 haftalık iken gittim doktor eğer bir hafta sonra gelseydin kalp atışlarını duyardık dedi ama ben 10. Haftada gittim çok şükür kalbini duyduk