Aysegulfatih Kızlar 36.haftamdayım dun hastaneye gittim bebeğimin gelişimi 2 hafta gerideymiş ve karin çevresi gelişmemiş yarin emar çekecekler beyin gelişiminde de bir şey var mi diye boyle bisey yasayan var mi
Yesimmm93 Aysegulfatih bebeginize giden damarlarla sıkıntı varmıydı sizin yoksa tüm kan akışları iyimiydi
Aslihan26 Bende 28. Haftadayım baş ve karın çevresi 10 gün geride ama problemi yok çok şükür bebeğimin düzenli olarak 2 kafada bir perinatolog kontrol ediyor 10 gün aralık açılmışmı diye. Genetik olabileceğini söylüyor
Aysegulfatih Aslihan26 bilmiyorum canım direk riskli gebeliğe aldı beni bundan sonra 3 güne bir cagirabilirim dedi yarın emar var inşallah bi sorun çıkmaz
Aslihan26 Aysegulfatih inş bişeyiniz çıkmaz canım. Perinatoloji riskli gebeliklere bakıyor bende ona gidiyorum işte. Muhtemelen bişey çıkmaz sizide benim gibi kontrol için çağırırlar sadece.
Zeytininpeyniri Aysegulfatih bnde 10 günlük geride gdiyorum ama bı sıkıntı yok herşeyi yolunda dediler olabilir bazen böyle dediler stres yapma kötü bişey çıkmaz inşallah
MTKutay Karin çevresinin gelismemesi bildiğim kadariyla kilo almadığını gösteriyor bol bol kaşar peyniri yiyin anne karnında ki bebeği çok besliyormus düzelir insallah.