DYG93 Merhaba biz simdi kizimla 33+2 yiz kiyafetlerimiz yikandi utulendi ama bavul icin acele etmiyim diyorum sizce ne zaman hazir olmali?
Artemis0 DYG93 Ben 36+6′yım 00.00′ı geçince 37. haftama giriyorum hala hazırladım. Bugün yarın diyorum ama yok kısmet olmuyor. Bu gidişle doğuma giderken hazırlayacağım. 🤣 İçin rahat etsin istiyorsan 35′den sonra valize koyabilirsin.
CerenNisaSecilmis DYG93 benim riskim olduğu için 29. Haftada hazırladı kayınvalidem saolsun ufak tefek çorap tülbent gibi eksiklerim kaldı onları neden koymadığımı hala bilmiyorum 😂😂 33 haftadayım bende
gupsemnur Artemis0 ben ilk kızımda herşey hazırdı yıkanmıştı ama bir çantaya toplayamamıştık sizin gibi son üç vardı doğuma çantası akşam hazırladık sabah lekem geldi doğum başladı sanki çantasını bekler gibi Şimdi üçüncü bebeğime hamileyim 28 haftadayım bunda erken hazırlıyacam son 3 hafta kala diyorum
DYG93 Balbocegi_ yaaa gec degil mi ben kendimce 38 de dogurcagma inaniyorum o yuzden bi tik hazirlasam da dursa kenarda stresine girdim 😂
Nzehra4654 DYG93 bende öyle düşünüyordum 34te hazır olsun demişti doktor hatta 36olduk geceliklerim bu hafta gelicek 🙊bende beneğinkileri yıkayıp ütüleyip dolaba koydum ama çantalama kısmına gelemedim
DYG93 _Semtember_ doguma giderken kafayi yerim heralde hicbi sey hazirlayamam bi dus alip temizlenirim diye dusunuyorum onu da yapabilirsem su an dusuncesi bile heyecanli 🙈😂
Artemis0 _Semtember_ Neyse ki tek değilmişim. Eşim artık kızmaya başladı oturup sen hazırla o zaman dedim. Bakıyım belki o hazırlar şansımı denemekte fayda gördüm. Annem de bugün isyan etmişti ona da aynı şeyi dedim o da tamam belli ki sen hazırlamayacaksın rezil olmayalım doktorlara dedi. Bir ihtimal o da hazırlayabilir. İnşallah 🤣
_Semtember_ DYG93 😊😊 evet gerçekten her noktası çok heyecanlı. Ben vücut temizliği, ev temizliği, valiz hazırlığı hepsini tek günde yaptım 😂😂
Seraparsln DYG93 DYG93 çevremdeki çoğu kişi erken doğum yaptığı için ben korkudan 28.haftada herşeyi hazır ettim çantalarida 😁
Ayperi86 Seraparsln bende öyle yaptım hatta bu haftada çantayı arabaya koyduk ne olur ne olmaz die sezeryan olcam ama yinede ne bilim pimpirikliyim sanırım 😂
Hilalklcc DYG93 canim bende 30 haftaligim, utuleyip cantama koydum herseyi . Canta bir odada gözümün önünde aklima geldikce eksikler, alip koyuyorum. Erken hazirlamaktan zarar gelmez bence
Suude DYG93 Cnm Bn aydında oturuyorum İzmire doğum yapacağım şuan 30.haftadayım 32 33 te hazır olu cnm 35te İzmire olacağım.
Eddaliko DYG93 36.haftada hazırladım o da eşimin ısrarıyla😅Bana kalsa heralde hazırlayıp direk hastaneye geçerdim😆
slnko 31 de hazırladım 😂 çalışıyorum ve hiç enerjim olmuor annem gelmişti bana beraber hazırlayalım dursun zararı yok dedik🤷♀️