Merhaba arkadaşlar ben de bütün gebeler gibi son zamanlarımın çoğunu burada doğum hikayesi okuyarak geçirdim. Kimi çok rahat kimi zorlu.. ama emin olun herkesin bünyesi birbirinden farklı bugün itibari ile 38+1 olarak ben de doğum yaptım minnoş oğlum Yusuf Erdem’i dünyaya getirdim🥰 3 4 gün önce şehir hastanesine gittiğimde 1 cm açıklıkla yatırmak istediler kabul etmedim dün gece 1 gibi ufak sancılarım vardı kayseri Erciyes hastanesine geldik 4 cm açıklıkla yatışım yapıldı sabaha kadar 2 saate bir nstye girdim hiçbir sancı çıkmadı. Sabah 8 gibi önce lavman ardından çeyrek tablet rahim yumuşatıcı koydular bir yarım saat sonra da dr Bihter hanım suyumu patlattı. Onun ardından sancılar sık ve düzenli gelmeyr başladı saat 11 gibi çatala alındım aslında ebe tarafından kontrol amaçlıydı ama rahim ağzımın Güzel açıldığını görünce ebe hemen dr çağırdı 🤗 o ara bebeğin vurmalarından midem bulandı şak diye kustum 😄 hemşireler sevindi bası çok iyi dedi doktor geldikten sonra da kontrol ettii hemen üstümü giyip geliyorum dedi üç dört şiddetli ıkınmadan sonra oğlumun başı gelmeye başladı tam gücüm bitti derken tekrar tüm nefesimi tutup oğlumu dışarı fırlattım 😂 ardına şakır şakır eşi göbek bağı ve kan gelmeye başladı temizlendikten sonra dikişlerim atıldı şuan sadece onun ufak sancıları var onun dışında elhamdulillah gayet iyiyim🙂 Herkese kolay ve az sancılı doğumlar diliyorum 💕🥰