Arkadaşlar yazdıklarım inan çok pozitif dolu
40+6 da doğumun gerçekleşti.
en başa alalım perşembe gecesi şiddetli sanı ile hastaneye gittim nişanım geldi hastanedeki doktorlar yatışını verelim ama evde sancı çeksen daha iyi olur dedi gece eve geri döndün 2 cm açılmam vardı ama yeterli değildi. İyikide eve gelmişim diyorum elinizden geldikçe evde olmaya çalışın tüm sancınızı evde çekin anneniz babanız eşiniz yanınzds size en güzel destekleri veriyolar ama hastanede öle olmuyor malesef. Eve geldiğimde sürekli akıntım geliyordu beklemeyi sabretmeyi öğrendim günde 10 tane hurma yedim rabbimin o hurması o kadar güzel bişeyki yedikçe hissediyordum açılmam olduğunu. Bu işin en püf noktası bol bol hurma ve yürüyüş başka hiç bişey açılma yapmıyor bunu bilin kızlar. Cuma gecesi şiddetli bel ağrısıyla yatağa yattım eşime sırtıma masaj yaptırdım derken sanki böle yellenir gibi bi ses geldi çıtırdı gibi eşim noldu yellendin mi dedi hatta meğersem kesem yırtılmış suyum geldi yatak su içindeydi eşim sakin ol prensesimiz geliyor dedi. Hemen çantalarımızı aldık hastaneye gittik ve 5 cm açılmam olduğunu sölediler hemen odama aldılar 2 saat bile sürmeden bebeğimi kucağıma verdiler nasıl bi duygu anlatamam yaşamanız lazım ❤️❤️❤️ Ve şaşırcağınız birşeydaha eklemek istiyorum biz hep özel hasteneye gittik ama doğum gecesi biraz panik olduğumuz için en yakın hastane olan çam ve sakura hastanesine geçiş yaptık. Allahım iyikide yapmışım diyorum . İnanılmaz kaliteli bir hastane ebelerde öle paralı olsa para yetmez o kadar sölim ve hastanede beni en etkileyen şey iste odasıydı odalar 1er kişilik ve yurtdışında kullanılan odaları yapmışlar tv ebeveyin banyosu wc herşey ayrıydı ve çok şaşırcağınız bişey ise herşey odada gerçekleşiyor.doğum bile . Odayı 2 dkda doğumhaneye çeviriyolar şok oldum yemekler ilgiler çok güzel kesinlikle orayı tavsiye edin durumum var diyosanız ki benim var şükürler olsun rabbime istanbulda öle bi hastene özellerde bile yok iyikide allahım oraya göndermiş beni diyorum herşey gönlünüzce olsun sorunuz olursa cevaplarım ❤️❤️