tgce_brs ben çok memnunum daha önce jimer e gidiyordum doktorum çok.yogundu ve ilgi alaka yoktu bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim yorumlara baktım vs ilk gittiğimde nasılsa hala öyle aman amannnnnnn kimler gelmiş ayyy canım bitanem diyen bir doktor değil zaten oylesini de hiç samimi bulmam tatlı işini bilen.kendini bilen seni dinleyen kendini dinlettiren ve her şeyin Allah’tan olduğuna her şeyin Allah’ın diledigiyle olacağini söyleyen bir doktor normal.dogum yanlışı 40.41 haftalara kadar bekleten sezeryani en son acil.durumda karar veren bir doktor ben ilk zamanlar çok.heyecanliydim beni öyle sakinleştirdi ki abartisiz ve doğal bir şekilde ilerledim sayesinde abartıya gerek yok der her zaman kontrolü süper yapıyor bir gün geçirmiyor çok aklı başında bir doktor sonuna kadar güveniyorum ben doktoruma ve doktor gibi değilde sanki komşum gibi çok samimi içten pazar günü kahvaltidan gelip beni sakinlestirdigini bilirim düşük yaptığımı dusundugumde hiç unutmam her zaman telefonlarima cevap veririr yani doktor gerçekten çok önemli çok