Guluferid 13 haftalik hamileyim fakat sabahlari uykudan durunca karnim çokda büyük gözükmüyo akşama doğru gelince baya buyuyor neden ola bilir acaba Bebek büyüyorsa sabah kalkdığimdada büyük olsun o zaman diye düşünüyorum yardım edermisiniz bu soruma
Tugbaslan3458 Guluferid tek değilsin bu konu hakkında canim bende öyleyim sabah karnim dümdüz aksam geç saat olunca karnim patlıcak sanki gerildikce geriliyo karnim bende anlam veremedim hayla bu konuya 😁😁🤭🤭
Zeyyno_ Guluferid 25+4haftalığız benmde öyle her zaman günboyu yediklerimizden şişiyor akşama kadar sabaha kadar da bişey yemediğmiz için iniyor
Edizhanmom Yediklerinden olabilir benimde öyle oluyordu o zamanlar ve ya gaz birikiyor da olabilir şimdi 40. Haftamı tamamlıyorum koca göbekle gezmek zorluyor artık 😂😂
Guluferid Sağsalim doğurursun inşallah 😊 evet kocam seviniyor ki karnin büyüdü söylüyomki hayır içdiyimden yediyimden öyle kabul etmiyor 😁 karnin büyüdü diyor napiiimm)))
Guluferid Guluferid Guluferid Tugce1803 evet akşama doğru ağirlaşıyorum sanki nefesim kesilirmiş gibi ondan dimi. Peki karin kaç haftasinda büyüyor ilk hamileliyim😊
Tugbaslan3458 Guluferid ilk hamilelik böyleysek ikincide nasil oluruz acaba rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Guluferid Guluferid şunuda sorayim bi zahmet canım. Neden hamileliyi son adet gününden hesapliyorlarki benim son adet günüm 04.06.2020 ultrason 13 hafta +4 gün hesapliyor ama ben 11.06.2020den hesapliyorum sizce düzgünmü benimki ☹️
Guluferid Zeyyno_ hem benim boyum 1.72 bence karnim küçük olacak 😁 amaaan olsun fark etmez sağlıkıi bebeyimiz olsun inşallah🥰🥰🥰