Zynpddm Emineslh gerçekten bende erkek hissediyorum acaba erkek bebek istediğim için mi bilmiyorum ama içime öyle doğuyor Allah herkesin gönlüne göre versin sağlıkla doğsunlarda da 🤗
Deletedmom47 Zynpddm Biz erkekten kiza donmustuk 😊 12. haftamda erkek demisti 16. haftamda kiz oldugunu ogrendim.
buse007 OyaaT canım peki sana göstermedi mi kız olduğunu 17 hafta da nasıl yanılıyolar ki pipisini mutlaka gösterir
Zynpddm OyaaT Aniakbulut Slha2011 evet ya çok yanılma var kim bilir daha neler var insan şok oluyo rabbim herkese gönlündekini nasip etsin ❤
Aniakbulut 12 ve 16.haftalarda kiz denildi 🙂 19da erkek oldugunu ogrendik 🙂 bence cinsiyetten emin olmak icin detayli ultrasonu beklemelisiniz onda asla yanilma payi yokmus cunku
Kbrazcan Emineslh bende erkek hissediyorum ama 2 ayrı yere gittim özelde 16.haftamdayım kız dedi 🙊 13 haftalıkken erkeğe benziyor demişlerdi
Slha2011 Zynpddm allahım bu ne ne çok yanılma yaşayan var allahım herkesin gönlüne göre versin şaşkınım sadece😳😳
buse007 Senasehr ben de çok şaşkınım şu okuduklarım karşısında dünyanın şeyi alındı 🙁 inşallah değişme olmaz
BhrBrfn Zhrnc pekı sıze kız dedıklerındrde cıkıntı goruyolarmıydı.Bana ılkte erkek dedıler smdı kız dıyor ama cıkıntı var .Sorduugumda kız cıkıntısı dedı
Poyraz_yusuf Zynpddm 12 haftalık 100/80 kız dedi 15 haftalık 100/100 erkek dedi 😘😊👶 ama hala bana kız gibi geliyor garip duygular sağlıklı olsun minnağım🤗