Ayriss Merhaba kızlar ilk gebeligim 33. Haftadayim asiri derecede vajinamda damarlarinda agrim var otursam kalkamiyorum. Yanma tarzinda agri hissediyorum. Bunu yasayan varmi? Carsamba gunu randevum var ama merak ettim.
Nesli-Emin Ayriss evet canım aynı durumdayım nekadar doktorlara söylesemde bi bilgi vermediler 😔 bilgi edinirse lütfen banada söylermisin
Bebikinannesi Ayriss Sislikte var mi bendede var cunku agri ve sislik . Bebegimin poposu asagida oldugu icin demisti doktorum hi bi de enfeksiyonum vardi o da yapar demisti 😏 32. Haftadayim
Ayriss Nesli-Emin bende canim gecen kontrolumde 2 hafta once bende cok sordum bi cvp alamadim malesef 😩
Kardelen_nm Merak etmeyin kızlar benim de öyleydi. Bebek büyüyüp geliştiği için oluyormuş ağrı normalmiş yani ama vajinal ağrıyla karın kasık ağrısı varsa muhakkak doktor a gidin
Ayriss Kardelen_nm yok canim kasik karin agrisi yok yalanci sancilar oluyor arada ama vajinamdaki agri cok feci
Ayriss Bebikinannesi benim damarlar cikmis ya bide benim bebek hep bas assagiya dogum pozisyonunda duruyor 😞
Bebikinannesi Ayriss O yuzdendir muhtemelen bebek buyudugu icin ve pozisyonundan bi doktoruna sor bakalim . Vucut kendi kendini hazirliyor doguma herhalde
Esranur2 Ayriss kaç haftaliksiniz bndede öyle oluyor yalancı sancı ve vajina ağrısı bnde 35+2 yım bunlar doğum belirtisi mi yakın zamnda acaba