KereminAnnesi Kızlar bu durumda olan var mı kontrolüm Cumartesi doktora soracam ama dayamadım yazdım?
Nisanurr KereminAnnesi biz 36dayız ama bizimkisinde sık sık oluyor bu aralar nefes egzersizlerini artırdığı için olurmuş
deletedmom351 Gazel Üst üste bi titreme gibi oluyor benim üst üste 3 4 kere hızlı bi şekilde atıyor. Bende böyle oluyor başkasında farklı mıdır bilemem.
KereminAnnesi Gazel canım aynı aralıklarla ritmik tekme atar gibi ama mesafe hep aynı araşık, bizim hıçkırıgımızın aynısı yanı karnını hafif hoplatıyo bebek büyükse
Gazel KereminAnnesi Bundan sonra dikkat edeyim şuanda öyle bir kıpraşma var bu hıçkırık olabilir ☺ Teşekkür ederim anlattığınız için♥
Thesra KereminAnnesi Hiç sevmiyor bebekler hıçkırmayı benim bebeğimde hala hıçkırıyo sinir oluyo geldiği zaman😂😂😂
Emilyy 37 haftadayız bizimde çok oluyor ama doktorumuz inatla anne karninda ki bebek hıçkıramaz tıpta böyle birsey yok biz ona bebek hareketi diyoruz hareketi ardışık hale geldiğı zaman hıçkırık sanıyorsunuz diyor 🤔
deletedmom351 Emilyy Bebeklerin hıçkırdığını da dair benim doktorum da olumlu şeyler söylüyor mesela baharatlı yersen diyor hıçkırabilir çünkü resmen bi insan o da bu gayet normal bence.
KereminAnnesi Emilyy yok yaaa bu kadar saniye saniye aynı ritmik hareket olamaz bildigin hıckırık ya☺
Elfibrhm2609 KereminAnnesi normal canım benim kızım hep hıçkırırdı hamileyken doğdu hala hıçkırıyor 😆😆😆