Nihayet sıra banada geldi kızlar 😍
39+5 ile doğumumu yaptım.
Şimdi başlıyorum doğumum 25 Ağustos gecesi oldu. 19 Ağustos’ta doktorumuza randevumuz vardı hemde nstye girdik ama 39+5 e kadar ne ağrı ne kan ne sancı nede su hiç birşey olmadı kızım içerde kalsa kalacaktı yani 😂 Neyse nstye girdik sonucumuzu alıp doktorun odasına geçtik sonucu verdik sancın falan hiç birşeyin yok dedi şaşırdı baya. Gel alttan muayene edelim dedi alttan baktı fakat ne açılma var nede başka bişey 🙄 Bebeğin kafası elime gelmiyor açılmada yok şuanlık %60 sezeryan doğum olabilirsin diyorum ama bana kalırsa seni normal doğumla ilerletmek isterim dedi bende çok istiyorum normal olsun hocam elimizden geleni yapalım dedim halledeceğiz 1 hafta daha veriyorum sana evde squat yap bol bol yürü yer sil yinede sen 25 ağustos günü hazırlıklı gel durumunu kontrol edip git veya kal derim dedi neyse çıktım 1 hafta yapmadığım şey kalmadı ama tık yok 😂 Salı gününü heyecanla eşimle beraber bekledik bütün hazırlıkları geceden yaptım sabah herşeyimizi alıp hastanenin yolunu tuttuk 😍 doktorumuzun yanına gittik bizi direk doğumhane katına aldı muayene etti alttan tekrar hemen yatışım yapıldı serumlar kan tüpleri falan derken alttan fitil attı doktor sancım olsun diye sabah 9da yatışım oldu sancılarım öğleden sonra başladı ama hissetmiyorum 😂 yavaş yavaş akşama doğru artık hissetmeye başladım ama duramıyorum saniyelik vurup gidiyor sancı öğlen 1 cm açılmam oldu sancıyı tamamen hissettiğimde 2 cm oldu akşam 10a doğru 3 cm oldu toplam açılmam ama benden 10 cm açılma beklediler 16 saat boyunca 3 cm açılma oldu dayanılacak gibi bir sancı değildi ama. Bekleyemedim doktor geldi nasılsın dedi hocam sabah 9dan beri burdayım akşam 10 oldu sadece 3 cm açılma oldu sancı beni mahvetti dayanamıyorum artık dedim gel alttan bi tekrar bakalım dedi baktı açılma 3 cm haricinde yok. 1 saat kadar süre ver bana suyunu patlatalım bekleyelim dedi doktor suyumu patlattı 1 saat bekledik tekrar geldi doktor baktı ne gelen var ne giden . Doktorum bu bebeğin gelmesini engelleyen bi durum var hemen sezeryana alalım dedi sezeryana hazırlanıp beni ameliyathaneye götürmeye başladıkları an hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım neden çünkü 16 saat boyunca sancı çekip çekip sonra 5 dk içinde beni sezeryana almaları zoruma gitti 🙄 eşiminde yanımda olmasını istedim ameliyathaneye aldıkları an eşime doktorla konuş sende gel lütfen dedim demeye kalmadan hemşire eşinle vedalaş helalleş bakalım dedi bizde İpler koptu ağlamaya başladık 🤧 o kadar duygu dolu bir andı ki ..
beni aldılar ameliyathaneye dualar ede ede 20 dk içinde doğumum gerçekleşti kızımın ağlama sesini duyduğum an gözlerimden akmayan yaş kalması. Onu o ilk gördüğüm an o kadar güzeldi ki rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah. Yanıma getirdiklerinde Melek gibiydi kokusu herşeyi bambaşka.. sonra dikiş falan filan Faslı bitti odama götürdüklerinde o kadar heyecanlıydım ki eşimde heyecanla asansör kapısında beklemiş 😍 ben geldim odama geldiğimde eşim direk sarılıp aşkım bebeğimiz çoooook güzel diye söylenip durdu o anda bebeğimizi getirdiler kucağımıza işte o an tamamen bütün olduk. Cennet kokulum o kadar güzel bi duygu ki rabbim isteyen herkese yaşatsın. ♥️ Şuanda kollarımda uyuyor 🥰 Bu arada sezeryandan korkan varsa hiç korkmasın herşey mükemmel oluyor 🙏🏼 Çok uzun oldu kusura bakmayın benimde hikayem böyle rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin 🥰