Cansummm nurcakir58 anladım canım inşallah sağlıkla kucağına alıp hastaneden Çıkmayı nasip eder Allahım🙏🏻Sen sütünü bol bol sağ gelmesi için bestlak diye bir damla var herkes iyi geldiğini söylüyor onu deneyebilirsin ve bol su tüketin.
Nurcagli Galactago diye bi damla var canim onu oneririm ben ogluma dogum yapinca kullanmistim baya artirdi sutumu simdide 37 haftalik hamileyim kullanmaya basladim bile doguma kadar faydasini gormek icin
Mrwemn nurcakir58 benimde 3 gun sonra geldi sutum bu arada hic ac birakmadim mama verdim bestlak damla kullaniyorum sut arttirmak icin
Kubravci nurcakir58 baslangic varsa mama vermek zorundalar neden bekletiyorlar ki dojtorlari da anlamak zor
Mrwemn nurcakir58 bence beklemeyin sütünüzün nezmaan gelecegi belli olmaz 1 hafta sonra gelen bile varmis. Sicak duş cok ise yaradi bnde suan dus alamazsaniz bile sicak havlu veya sicak su torbasi koyun nezaman sicak sicak dus aldim ozaman sutum indi. Allah yardimciniz olsun 🙏🏻
eskuy nurcakir58 ilk zamanlar öyle oluyor ama sabredin sürekli emzirin hatta süt anne yapabileceğiniz biri varsa ona emzirtin. Ben öyle yapmıştım sütüm gelmeyince zaten süt kardeş yapacaktım yeğenimle erkenden süt olmuş oldular
eskuy nurcakir58 o zaman süt yapan yiyecekleri araştırın gerekmedikçe yapay şeylere başvurmayın içinde ne olduğu belli değil 😔 bir de hastanede süt sağma makinası oluyor genelde onunla sağmayı deneyin
Kubravci nurcakir58 bol bol su ic ve 2 saatte bir gogslerinin her birini 15 20 dk surecek sekilde sag iner sutjn benim de ilk dogumda sutum yoktu boyle yapa yapa geldi. Sjt arttirici vitamin damlalar var onlardan al ise yariyor