Hayat2706 Kızlar bugün tam 35+0 oldum , ama bebeğim 2 gündür cok hareketli değil sizin bebişleriniz bu hafta Nasıl ? 😔
Matilda Hayat2706 yeri kısıtlanıyordur annesi üzülme sadece hareket edip etmemesine dikkat et o kadar
Hatice37 Hayat2706 benimde 35+0 oldum bugün. Bazen benimkide kımıldamıyor bile hemde 1 saat değil saatlerce bende korkuyordum ama bi hareket edince rahatlıyorum 😊 çikolata yiyip soluna yatmayı dene yüksek ihtimalle tepki veriyor bu duruma 😊
Hazal2020 Hayat2706 hic hareket hissetmiyorsan hemen doktora git onun dışında doktorum hergun ayni hareket edicek diye birşey yok demişti bana mesela benimkide az hareket ediyorsa 2 gun az hareket ediyor sonrası acısını cikariyor gunde 10 kez hareket ediyorsa korkmicakmissin
Gzmsydr Hayat2706 korkma canım büyüdüğü için yeri daha çok kısıtlanıyor cok uzun süre hareket etmezse o zaman sknti olur
durununannesii Hayat2706 sürekli hareket mi etmesi gerekiyo ki benim sabahtan akşama hareket etmediği bile oluyo 1 saat için fazla endişeleniyosun sanki canım
Hayat2706 Hatice37 elleyince de tekme atıyor rahatlıyorum , ama insan herketlerini özlüyor ve üzülüyorum