SnFk Kızlar bugün doktorla görüştüm. Allah’ıma bin şükür tosunumda bir sıkıntı yok. Ama suyu biraz fazla dedi magosit ve progestan verdi. 28. Haftadayım. Bişey olmaz değil mi? Allah’ım çok ağlayasım var 🥺
Rabia95 SnFk meyveyi, pirinçi kes kuzum benim fazlaydı kestim normale döndü. Hatta çok kesmişim azaldı 😂 şimdi ortasını buldum. normal şu an 31.haftadayız. Havuçta çok tüketme
ezggl SnFk su fazlalagı gebelik sekerinden kaynaklı olabiliyor bende de su fazlalaıg wardı diyet yapıyorum düzene girdi şekeri ekmegi kes faydasını görürsün
yamacalimoms Üzülme kız , ben 25. Haftadan beri rahim ayzi yetmezliği kasılma sanciyla uğraşıyorum 33 e geldim korkma biseycik olmaz
melegegebe yamacalimoms bende de olesenta asagida hergun muhakkak kanama yapıyor oturma bile yasak ☹️ daha 22+2 günlüğüz doktor 1 ay kritik diyor. Kanamalar erken dogum riskini getiriyirmus ne yapcam bilmiyorum dua ve beklemekten başka
yamacalimoms SnFk Oluyor bazen kuzum, ilaçlarını kullan napalim böyle böyle geçecek, dua et her akşam oku üfle bebeğine yapcak bişey yok beklemekten başka çaremiz yok,Allah varsa her zaman umutta vardır cozulcek şeyler bunlar merak etme
yamacalimoms Mrymmm__ tek tavsiyem kalkma ve stres yapma tüm hamileliğimi telefon başında geçirdim nerdeyse 🙈