Selam kizlar herkes beni plasenta postlarindsn tanir.hamileliyimin ilk basindan nasil stresli bir hamilelik gecirdim onu bir Allah bilir. Her defa doktora gittiyimde aglayarak dondum. 4 haftalikken gittiyimde doktor git bu zaten duser gelicek hafta gelirsin dedi.sonra 5-6 haftada gittiyimde ultrason doktoru git bir care kil basina dedi.ve ginekologum yine ayni seyleri soyledi.ve plasentan onden gele bilir dedi istersen kurtaj yapalim deri. Tabi kabul etmedim cunku her sey Allahin elinde. Duserse kendi duser ama kurtaj yapmam dedim.ve 25 haftamda artik kesin tani koyuldu plasentam yukari cikmadi. Halbuki cok cikanlar duydum. Doktor bana iliski gezmek falan hepsini yasakladi. Hava almaya bile ciksan otur dedi.her an kanaman olur her an hastanede yata bilirsin dedi. Ve her sey Allahin elinde cok dua ettik hic kanamam olmadi sukurler olsun🙏🏻Artik psikolojimde bozulmustu cok stresli hamilelik gecirdim.ve 35 haftama geldiyimde doktor cocugun kalbinde yavaslama var dedi bir haftaya duzelmezse aliriz artik cocugu dedi ve yine aglauarak eve dondum.bir haftadan sonra artik duzelmeye baslamisto sukurler olsun Allahima ne kadar sukur etsem qz. Ve 38 haftamda ameluyat gunum geldi catti.ve zor ameliyyat gecirmisim 11 kanla girib 7 kanla cikdim ve talAsemi tasiyicisiyim.evet plasentam rahime yapismisti.ve cok sukurler olsun Allahin izniyle ameluatim zor olsada cok basarili gecmis Tanrima ne kadar sukur etsem az..kizlar cok dua edin cok fazla dua edin. Cunku her sey Allahin elinde🙏🏻🙏🏻🙏🏻Burdaki kizlara motivasyon olsun diye yazdim hic korkmayin ve cok dua edin Tanriya🙏🏻Allah beni nasil
sevirdiyse sizleride oyle sevindirsin insAllah🙏🏻Tun hamileler sag salim bebeklerine kavussunlar insAllah Allah olmayanlarada nasip etsin insAllah amin🙏🏻