tugce67-67 Hanımlar happy moma defalarca yazdım kimse cevap bile atmıyor ,en azından burada sorulara az çok cevap veren oluyor.bebeğim elini emiyor nasıl engelleyebilirim ,emzikte almıyor 🙄
Sezinsenkal tugce67-67 merhaba benimde bebegim bazen elini emiyor genelde aciktigi zaman yapiyo emzirdikten sonra yapmiyo
Aslkya1 tugce67-67 merhaba yiğenim de baş parmağını emerdi hep annesi bıraktırmak için çabalıyordu bir büyüğümüz parmağını emen bebekler çok merhametli olur peygamberimizin döneminde savaş zamanında bebekler baş parmaklarını emerek hayatta kalmışlar diye bir hadise anlatmıştı bi zaman sonra da kendiliğinden bıraktı zaten şuan 2,5 yaşında inanılmaz bi merhameti var şimdiden bence bırak emsin🥰
Balapan tugce67-67 merhaba , kaç aylık bebeğiniz ? Açsa ağlar ve huzursuz olur. gelişimsel bir durum. Lütfen engellemeyin. Çok normal ellerini keşfediyor
tugce67-67 Sezinsenkal bizimki tok olsada yapıyor ya🙄emzik veriyorum onuda almıyor nasıl engelleyeceğimide bilemiyorum
tugce67-67 Aslkya1 aslında parmak değilde direk el üstünü falan emiyor 🙄kaynanamda parmakları kısa kalır falan deyip duruyor.bende korkuyorum o öyle diyince aslında mantıksızda geliyor ne zararı olabilirki diyorum sonucta bebeklerde sadece emme refleksi var her buldugunu tabiki ağzına götürecek diyorum ama anlatamıyorum bu büyüklere
tugce67-67 Balapan bir hafta sonra iki ayşık oluyor .aslımda parmak değil elinin üzerini falan emiyor .aç olmasada yapıyor.bende aynı fikirdeyim sizinle ama kayınvalidem parmakları kısa olur vs bir sürü şey söylüyor anlatamıyorumki🙄bu defa bende korkmaya başladım büyüyüncede devam ederse diye
ikizminikler tugce67-67 doğru söylüyo bi yandan baş parmaklarını eme eme tırnak kısımları top gibi yuvarlak oluyor altı ince kalıyor hiç sevmiyorum parmak emen çocuk kuzenim yapıyor sertleşmiş derisi şişmiş parmak bırakmıyo bi türlü inşallah benimkiler aynı şeyi yapmazlar 🙄 sende vazgeçirmeye çalış
tugce67-67 İnşallah canım benimki parmak değilde elin üzerini kenarını falan emiyor.nasıl bırakır bilmiyorumki ekşide süremiyorum daha çok küçük diye