Ozgeuluyol Arkadaslar merhaba sizlere bir sorum olacak Gecen carsamba cati muayenesi oldum norml dogum icin hersey uygun sorun yok. Ama doktor istersn sezeryanda yapabilirim karar senin dedi. Oyle deyince cok kararsiz kaldim sizce napmaliyim bana fikirlerinizi soyler misiniz? Psikolojim bozuldu resmn ikisindende korkuorm malesef ki😣😣
Zeynep-aa Ozgeuluyol normal doğum fizyolojik bir doğumdur doğal bir durumdur. Doğru ıkınma ve nefes alma teknikleri ile ilk doğum olsa bile çok hızlı ilerleyebilir. Bu konuda banu çiftçinin videolarını izleyip öğrenebilirsiniz, korkulacak birşey yok. Ben mesela herşey yolunda giderse normal istiyorum. ✨
Naren1 Ozgeuluyol normale kendini güvenemiyorsan bebeğini riske atma sezeryanı düşün. Ama yok dayanıklıyım diyorsan normale☺️
yamacalimoms Gelmiş gene buraya iç sıkıcı anti sezeryan tayfası.Kardesim bu çocuk senin,beden senin, yapacak olan sensin,yapmayacak olan da sensin.Hangisyle daha stressiz rahat edebileceğini düşünüyorsan onu yap, herkes herşeyi çok biliyor