Elifnax arkadaşlar 23 haftalık oldum şükür ama her aksam uyudugumda bi bakiyorum ağzımda su geliyor kalkiyorum akmis e boyle oldum ki
ipeksfr Elifnax burnun tıkalı olduğunda ağzından nefes alıyor olabilirsin uyurken o yüzdende salya akar
damlaikan Elifnax benimde hamilelikte başladı gittikçe sıklaşıyor iyi ki açmışsınız bende takip ediyorum
Naciye89 benimde oluyor ağzım acık uyuyorum tıkanık hissediyorum kendimi gebelik öncesi de vardı ama gebelikte arttı baya
EsraErdoan Ya evet bende de oluyor arada o ve hamile kalmadan önce hiç yaşamadığım bi durum neden oluyor acaba 🤔
Hlya88 Bu ara alerji mevsimindeyiz belki ondan dolayi olabilir dr unuza basvurun bnce Bnm oyle sorunum yoktu ama burnum tikaniyordu mevsimsel alerjim var zor nefes aliyordm dr gttim sprey verdi fahatim su anda
Hlya88 Seyma_ kulak burun bogaza gttim BEKLOMİL sprey verdi kendi doktorumada sordum Eczaneyede sordum bisi olmaz kullanin dedi ilk baslar sabah akşam 2 fis sıkıyordm cok sukur fahatlayinca 1 fis sıkmaya basladm siger turlu daha kotu nefes alamayinca insan daha kotu stresli oluyo