Senaesmer Rukiye-55 inşallah Allahım inşallah rabbim bizlere hayırdan katından hayırlı bir nesil gelmesini nasip et
Rukiye-55 Senaesmer canım idrar testı yaptınmı benim transferin 7.günü erken gebelik testinden çıkmıştı silik sonra 9 . Günü yaptın ikinci çızgi daha canlı kan verdim bekliyorum canım
Senaesmer Rukiye-55 3. Gün embriyosu transferin 8. Gününde kan verdim negatif cıktı acaba düzelir mi bilmiyorum 12. Güne daha var.
Rukiye-55 Kızlar kan testim pozıtif hadı hayırlısı süreç yeni başlıyor rabbim kucağımıza almayı nasıp etsın amınnn
Haticee0393 Rukiye-55 gözünüz Aydın bende 3 gün önce öğrendim pozitifi tüp bebek annesiyim 🥰 kaç çıktı sonucunuz
Haticee0393 Rukiye-55 çok iyi bence 9. Gün İçin 2 katı artsın yeter ki için rahat olsun benimde 52 çıkmıştı çok korkmuştum ama 2 gün sonra 160 2 gün sonrada 344 oldu çok şükür ben o kadar paniğim ki 2 gün sonra yine kan versem mi diye düşünüyorum ☺️
Haticee0393 Rukiye-55 ben hala stresliyim inan pozitif gördüm ama değerlerim artıyor mu stresi oldum çünkü ilk gebeliğimde artıp sonra düşmüştü hcg. anca kese kalp atışı bunları görürsek rahat nefes alacaz sanırım 🤣
Rukiye-55 Haticee0393 aynen canım benim doğal yolla 3 gebeliğim sonlandı sürekli düşük yaptım son 4 yıl hiç hamile kalamamıştım tüp bebek yapmaya karar verdik ilk deneme hüsran ikinci denememiz allahım hayırlısı olsun
Senaesmer Rukiye-55 rabbim hayırlısını nasip etsin 2. Tedavim oldu 2 gun sonra transferim olacak inşallah bu kez herşey yolunda gider