Eda93 22_07_18 aynen canım fitil de kullanıyorum aynı zamanda. Hayırlısı artık Allah yüzümüzü güldürsün 😍😍
mery00 Anneolmak38 çok üzüldüm canım sonradan Yükselme ihtimali var mi birşey dedi mi doktor. Benim sonucum 95 çıktı 2 tane transferdi benimde. Allah büyük burada hepimiz zorlu yollardan geçtiğimiz için dert ortağı oluyoruz birbirimize sakın inancını kaybetme 🥺
M_N_R Rukiye-55 Hayirlisi olsun canim.Rabbim saglikli gebelik nasip etsin tamamina erdirsin in şe ALLAH🤲🧡
22_07_18 Eda93 kan sulandırıcı da yakıyor canım bana doktorum proluton iğne verdi 4 günde 1 vurdurmam gerektiğini söyledi acayip yakıyor ve üç gün ağrısı geçmiyor o iğne düşük olmaması içinmiş
Eda93 22_07_18 anladım canım bana da prolutex verdi onu da hergün yapıyorum. Morarma ve ağrı yapıyor doğru
Sznsnr 22_07_18 amin bende yaptım tüp bebek suan 2. Ayımdayım ve 9 yıl sonra ilk defa hamile kaldım allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın
Rukiye-55 Sznsnr ilk denememizmi canım benim 4 günündeyim ilk denemem daha 8 günüm var test için hayırlısı olur allahımm
Rukiye-55 Anneolmakistiyorum2 canım 3 düşügüm biri kimyasal gebelik olmuş diyerler normal ama bende pıhtılaşma olduğu için tutunamamışlar çocuklarım genetik teste çıktı sonrada enfeksiyon geçirmişim galiba tüplerim tıkanmış 3 yıldır hamıle kalamıyordum bende tüp bebek merkezinde yaptırdım rapor çıktı bana çok maliyetli olmadı hayırlısı rabbimden gelir allahım kucağımızı bol bırakmasın
Eda93 Kızlar ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif 🙏🏻🙏🏻 çok şükür 25,59 cıktı ama erken olduğu için mi düşük sizce?
mery00 Eda93 Edacım inan senin güzel haberini görürüm belki diye girmiştim ve gördüm çok şükür evet erken yaptığın için öyle Hamilesin Allah’ın izniyle hayırlı uğurlu olsun çok sevindim darısı diğer arkadaşların başına😍