Betuldefnem Kızlar güncel fiyat muyane 110 normal doğum 1600 sezeryan 2500 İsteğe bağlı sezeryan 5000
minnakmina Betuldefnem senede iki defa zam yapılıyor birde saglık bakanlıgının hastanesi nst 35 olmuş ben nstye girene kadar yılbaşı gelecek bir daha zam olacak
Meltem3421 Betuldefnem benim son ayım bide her hafta çağırıyor hastaneye her gittiğimde nst ücreti felan bayağı agır oluyor ya Allah yardım etsn valla
lsrazehra Betuldefnem isteğe bağlı nasıl oluyor ya zaten doğuramayanları otomatik olarak sezeryana alıyorlar nerden ne koparsak kar bakışıyla çözüm bulduklarını sanmışlar
Betuldefnem KubraKayra ayy çok tatlı doktorum ya a’dan z’ye ilgileniyor bacağımda varis çıktı Tırnaklarımda morarma oldu hemen kalp damara git canım ihmal etme dedi banada getir sonuçları dedi
Betuldefnem minnakmina vallahi ya bakalım ben 2 hafta sonra tekrar gidicem sonra 1 haftaya düşecekmiş
KubraKayra Betuldefnem çünkü ben acildeyken cekmiş gitmiş bende nst cektircemde göstercem diye kostur kostur yanına cıkarttım kendimi. İnsan acile gönderdiği hastasını sorar da gider. Umursamaz bi kadın
elcinsadem Siz yine iyisiniz . Medipol Mega da nst 75 oldu . Kontrol en uygun doktor 165 TL . Normal doğum 2300 sezaryen 4300 isteğe bağlı sezaryen yapmıyorlar zaten .
Defnemm2019 Betuldefnem hastanenin sendikalılıra indirimi oluyor ben mayneyi 55 tl oluyorum öğretmenim, doğum ne kadar olur konusmadım, saglık yada Baska sendikanız varsa indirim nerelere oluyor sorun