Ersanesra Merhaba arkadaşlar 34+3 haftalık hamileyim doktorum hastaneden ayrılmış istanbul zeytinburnu gungoren yada bahçelievler tarafında memnun kaldığınız hastane doktor varsa paylaşırmısınız bnmle çok acil şimdiden teşekkür ederim 🙏
Bilibon Aa cok guzel ayni civardayiz bnde bekliyeyim burda hastane falan takintim yok farketmez dersen fyatlarida uygun gungoren bastanesinde ali utku iz varmis iyi diolar docent olmasi lazim kendim gitmedim ama duydum
Bilibon Ersanesra aaa ne zaman ayrilmis duymamistim bide hatice hanim vardi orda bayagi eski denediniz mi
Bilibon Ersanesra bide ilgi hastanesinde var docent bi hanim 120 lira oda muayene ama bunlar duyduklarim
Ersanesra Bilibon yok malesef deneyemedim kendi doktorumun dha yeni istifa ettiği için bütün hastanelere bakıyorum
Bilibon Ersanesra bulursunuz insallah bnde arayis icindeyim ama henuz netlestiremedim ama medicana duzgun beyden randevu aldim yuksek ihtimal orasi olucak gibi
elcinsadem Medipol mega Bağcılar Ayfer Özbek abla gibi çok memnunum 🥰 muayene yeni zam geldi 165 TL normal Doğum 2300 sezaryen 4300 TL