Gozgozhappy Kızlar lc waikikinin sitesinden alışveriş yaptınız mı kaç günde gelir sizce memnun kaldınız mı
Bgmky Gozgozhappy kargosu biraz geç geliyor. Bi defa sipariş vermiştim 10 günde geldi. Şimdi bi sipariş daha verdim 1 hafta olacak nerdeyse
durununannesii Gozgozhappy ben tüm kıyafetlrini battaniye vs lcden aldım en geç 5 günde geldi ve çok çok memnun kaldım görseldeki nasılsa aynen öyle geldi
Gozgozhappy durununannesii ilk kez aldım bende internetten tedirgin olmuştum neyse ki güzel yorumlar var saolun yorumunuz için 😊
NurSema01 Gozgozhappy oturduğunuz yere göre değişiyor merkezde oturmuyorsanız diğer ilçelere dağıtım gününü bekliyor kargoda ben ilçede oturuyorum 9 günde geldi kargom
Gozgozhappy NurSema01 bende merkezde oturuyorum bakalım inşallah hemen gelir teşekkürler cevabınız için 😊
iki_tosbik_annesi Gozgozhappy ben her zaman alışveriş yapıyorum LC den ürünlerinden çok memnunum. Normalde bir hafta içinde geliyordu kargo ama pandemiden sonra yoğunluk olduğu için biraz gecikiyor ama en geç 10 gün içinde geliyor 🙂
Gozgozhappy iki_tosbik_annesi bende lc çok seviyorum ilk kez internetten aldım ama bakalım kaç günde gelecek saolun yorumunuz için 😊
Nhyas Gozgozhappy lcw’nın kendi sitesi üzerinden yapmadım ama trendyoldan yaptım ve hiç sıkıntı yaşamadım 15 gün içinde koşulsuz iade hakkında oluyor, benim genelde siparişlerimde çabuk geliyor