Mrskantar Elarabia canım ben kullanmadım ama rossmanda satılan mesh marka emziren anne çayı varmıs bi yakınım tavsiye etmisti deneyebilirsin istersen
Damla________ Elarabia en güzeli her çeşit komposto ve kaliteli beslenme ilk uç ay bunlara dikkat edin sonra zaten su içseniz oluyor süt çay olarak da milk tea kullanmıştım ben günde üç kere iki küp şeker 2 yaşına kadar emzirdim sonra
Elarabia Damla________ canım normalde de şeker tüketmiyorum Ben kompostu doğumdan sonra kızında da çok içtim ama nedense verim alamadım sütüm hiç olmadı denecek kadar azdı O yüzden şu an rezene gibi çaylar kullanmak istiyorum Humana Lactamil falan
Damla________ Elarabia anladım bende çok ise yaramıştı yine düşünüyorum aynılarını 🤲🏻demekki herkezde farklı olabiliyor insallah bolca olur sütün Bi doktora danışsan daha iyi o zaman
Elarabia Damla________ Bir tane damla yazmıştı çok su da içiyorum Halbuki günlük 3 4 litre içiyorum dur damla bile fayda etmedi şu an bestlak Damla aldım bir de Lactamil okumana falan deneyeceğim bu sefer emzirmek istiyorum inşallah
Damla________ Elarabia olacağı varsa oluyor sanırım bende hiç sütüm olacağını düşünmüyordum ama nasipse oluyor iste degilse yapacak bir şey yok hiç takmayın rabbim Saglik versin