Sbhmstfelf19 Sinemuzan merhaba gebelikde ödem neden olur gebeliğimin başındayım daha önceki hamileliğimin son aylarında olmuştu bu olay bu defa neden bu kadar erken oldu acaba bunu nasıl engelleye bilirim . Yanıtlarsanız sevinirim teşekkür ederim 🌸
Sevde2108 Sinemuzan merhaba benim son regl tarihim 6 Ağustos bu ay bugün adet olmam lazimdi fakat olmadım üç gün önce damla damla şeklinde ağrısız araklı sürek iki gün lekelenmem oldu test yapmak için doğru zaman mi
Papatyaa_ Sinemuzan merhaba sinem abla benim ilk gebeliğim 38+2 deyim 2 gündür kahvemsi leke geliyor ama ağrılarım yok nişan olanilirmi ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum endişeleniyorum 😔
Onrays Sinemuzan sütümü sağdıktan sonra fazla gelen sütü buzdolabına koyup sonra hafif ısıtıp bebeğe verebilirmiyiz
Berenberen23 Sinemuzan merhabalar Sinem hanım öncelikle burda olduğunuz için teşekkür ediyorum😊 36. Haftama girdim bu aralar kafamı kurcalayan soru bebeğin aşağı düşüşünü nasıl anlarım birden mi oluyor zamanlamı bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim
Shira Fuliaa90 bu varisler nasil birsey? Sanirim bendede buna benzer birsey var.. siskinlik gibi birseymi?
Maside_ Sinemuzan merhaba 38 haftalık hamileyim fakat doktorum bebeğin2 hafta geride olduğunu ve gelişim geriliğinin olduğunu söyledi. Doğum adet tarihime göremi olur yoksa bebeğin 40 haftasını doldurmasınımı bekler. Bebek 2690 gram.(kız)
Sedanur_3425 Merhabalar… Benim sorum. Göbeğimde kaşıntı ve sertlik var acaba normal mi. 6 haftam dün bitti
Sans-2020 Sinemuzan merhaba 37+4 haftalık hamileyim bebeğim yan yatıyor başı sol kasığımda bebek artık Dönmez 38+1 sezeryanla aşalım dedi Dr sizce beklemeli miyim erken mi sezeryan için?
YelizUgur Sinemuzan merhaba ben 34 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu 1850 doktorum 15 gün geriden geldiğini söyledi ve erken doğum olacak büyük ihtimal dedi önerebileceğin bşy varmı acaba
esrablkbs Son 21 gündeyiz egzersiz olarak ne önerirsiniz youtube videosu var mı önerdiğiniz bize yardımcı olacak hareketler içeren videolar 😊
Busrayildiz41 Dileginbalbebegi doğru diyorsunuz bakalim duruma göre dediğiniz gibi devlete de giderim teşekkürler 😊