NiilaYYy Sinemuzan Sinem hanım tüp bebek el hamile kaldım bchg 80 çıktı bu değer normal mı ve kaç haftalık oluyor
fulya_kaya Sinemuzan merhabalar, 19 hafta 3 günlük hamile iken bebeğimin fl uzunluğu 5 gün geri olduğunu söyledi doktorum acaba olabilecek bir durum mudur ? endişelenecek bir şey yok dedi ama birde burdan sormak istedim, teşekkürler şimdiden ?
Svcn-1267 Sinemuzan merhaba ben şuan da 39+1 haftadayım ve ilk çatı muayenem üç gün önceydi ve açıklık 2 cm’di. Fakat sancı yok nstde yok. Su da gelmedi nişan snaırım muayneden sonra gelen kandı. Şuan sancı veya suyu bekliyorum yarın kontrolüm var sorum da eğer sancım ve suyum gelmezse ne olacak ? Suni sancı mi verilir suyumu mu patlatırlar su patlatma işlemi şok acı veriyor mi ilk gebeliğim biraz korkuyorum açıkçası… bir De çatı muaynesi üç günde bir bebeğin gelmesini tetikler mi o muayne ?
Sinemuzan Dugi Dugi değişebilir ama buna net cevap veremeyiz. Masaj teknikleri çok fazla doğumunuz başladığında yürüyüşler çömelmeler yapabilirsiniz doktorunuzun onayını alarak☺️
Mervessk Merhabalar Sinem hanım ben covid19 tedavisi gördüm ilaç kullandım sonrasında da 4 haftalık gebe olduğumu öğrendim bu ilaçlar bebeğime ne gibi etki etmiştir. Daha kalp atımı da yok ne yapacağımı bilmiyorum
Asyaaydinnn Sinemuzan merhaba 224 gunluk gebelik kac aylik hamile sayiliyor ve kac haftam kalmış oluyor
Gmzee_Dz Sinemuzan merhaba sinem hanım 38 . Haftadayım 10 günde yarım kilo almışım normal mi sizce. 64 kilo ile hamile kaldım şuan 75 im
Sinemuzan Bcet bu tip anestezilerin uzman hekim tarafından uygulanması gerekir her tıbbi müdahalenin olası etkileri vardır doktorunuz ile detaylı görüşebilirsiniz.
NrgByr Sinemuzan merhaba ben 6+3 haftalık gebeyim bir haftadır ara ara kanamam var doktor progestan hapı verdi sabah akşam onu kullanıyorum ve sürekli yatıyorum rahimimde kalp şeklindeymiş düşük riskim kaçıncı haftaya kadr devam ederki
-42kzl Sinemuzan merhabalar benim daha yeni 6 haftalık ilk bebegimiz yürüyüş yaptıgımda belim cok agrıyor normalmi bu haftalarda önceden böyle olmazdı ister istemez ilk 3 riskli oldugu için korkuyorum🙄
BurcAK145 Sinemuzan Merhaba doktor hanım 7 haftalık gebeyim tatil planları yapıyoruz uzun yolculuklar ve denize girmek bebek açısından sağlıksız olur mu?
Ozlemtuncay BurcAK145 bende merak ediyordum bu konuyu doktoruma sordum daha 6 aylıktı sorduğumda düşük tehliken yok o yüzden hiç bir sıkıntı olmaz dağa tırmanmadığın sürece sıkıntı çıkmaz demişti. Ve yüzme gebelikte en önemli spor yani doktorlar yüzmeyi öneriyorlar
Sinemuzan Melikebalcan her gebelik farklıdır😊 takibiniz boyunca doktorunuz normal doğum ile alakalı sizi bilgilendirecektir.
Sinemuzan Selda_29 doktorunuzun önerilerini dikkate almalısınız. Kaşıntı için de bir krem verebilir kendisine sorabilirsiniz.
Busrayildiz41 Dileginbalbebegi doktorum kesin sezeryan demedi hatta istersen bekleriz duruma göre ama 39.haftadan sonra yeri daraldığı icin donmez dedi bugün forumda anestezi uzmanı bi bayan yazmış kendi sancınızı bekleyin son anda döner diye bende öyle yapmayı düşünüyorum yanı bebiste sıkıntı olmadığı sürece son ana kadar kendi sancımı beklicem sonuçta seçme şansımız var 😊
Dileginbalbebegi Busrayildiz41 o an öyle olmuyormuş ne yazık ki korkudan anne tamam diyo sezeryana başka bi dr dan da bunu duymak rahatlatır bence sizi sancıyla döner diye tabi yine de siz bilirsiniz🤗
Busrayildiz41 Ozlem_06 34+2 haftalığız biz henüz öyle bi durumumuz yok ama beklicem kendi sancım gelene kadar döner belki diye