Sumeyyeyldrm Merhaba Sinem hanım ben 39+5 haftalığım su ile akıntımı ayırt edemiyorum iç çamaşırım ve pijamam ıslanıyor ama iç çamaşırımda beyazlık oluyor bu akıntı mıdır yoksa su sızıntı halinde mi geliyordur ? Şimdiden çok teşekkür ederim 🌸
Sinemuzan Ustunsoyesra su içmeye özen gösterin sağlıklı beslenin ve doktorunuz onay verirse mutlaka nefes egzersizleri pilates yapın doğum öncesi eğitim de faydalı olacaktır☺️
123ik123 Sinemuzan merhabalar 12 haftalık hamileyim cinsiyeti nedir acaba bacak arası resmi 👶🏻🥰 [url=https://hizliresim.com/nZc123][img]https://i.hizliresim.com/nZc123.jpg[/img][/url]
Sinemuzan Ferdaslmnn doktorunuz öneride bulunacaktır. Ne yazıkki ilişki konusunda bilgi veremiyorum hekiminize danışabilirsiniz.
Demetaybek Sinemuzan slm hocam Ben 12 hafta 2 günlük hamileyim ama kanamam hiç durmuyor hastaneye gidiyorum 3 gün yatırıyor ve çıkarıyorlar yapacağımız bir şey yok diyorlar ben korkuyorum Benim ne yapmam gerekiyor bebeğin normal ilerliyor diyorlar düşebilir de diyorlar ben Şaşkınlık içindeyim çok korkuyorum bebeğime bir şey olmasından 23 yıl sonra 2 kez anne olucam
Ecemecrin Sinemuzan merhaba Sinem hanım 12 haftalık gebeyim bu ikinci gebeliğim.ilk doğumum genel anestezi ile sezeryan şimdi Li doğumu mu epidural istiyorum bi zararı ilerleyen zamanlarda oluyor mu?
Twinhatice Merhaba bende 12+3 günlük hamileyim, iki gündür bas ağrısı ve bulantı oluyor, doktorum ilaçlarını al acile gitmene gerek yok dedi, bebeğe birsey olur mu
Sedooss Sinemuzan merabalar Sinem hanım hamileliğimi dün öğrendim ve kasıklarım ve belim çok ağrıyor tahminen de 15 yirmi günlük gebeliğim sebebi nedir
140220 Sinemuzan merhaba Sinem hanım çarşamba günü randevum var 34+2 olacağım o gün doktorum doğum hakkında artık bişeyler söyler dimi bende panik atak var normalden korkuyorum devlet hastanesi ama bunu söylesem dikkate alırlar mı
Rmykzc Sinemuzan merhaba ya bn carşamba kontrole gttm doktor bu vitamını yazdı ıctıgm gundn berı afedersnz buyuk abdestm koyu yeşil renk oldu acaba bundn kaynaklı bsy mı yada başka bsy mı birz korktm 😔
Eg5800 Rmykzc büyük ihtimal bence ondan kaynaklı çünkü bende demir ilacı kullanıyorum ve aynı durum bendede mevcut reçetede yazması lazım yan etkilerinin 🙂
bodurulku Sinemuzan merhaba😊 ilk gebeliğim 29 yaşımdayım 19. Haftadayım normal doğum olmasını istiyorum ne yapmamı önerirsiniz (egzersiz yada başka bişey )
atomkarinca13 Merhabalar öncelikle şimdiden teşekkür ederim 1.50 boyundayım dördüncü ayım yeni bitti 5 kg aldım öncelikle bu fazla mı onu sormak isterim bir de doktorum çok minyon olduğum için normal doğum yapma ihtimalin düşük olduğunu söyledi sizce de böyle mi?
Esraaelisa1 Sinemuzan merhaba ben en son 2 Şubat ta adet oldum son adet tarihimin ilk günü 2 şubattı yani ilk gebelik ve eşimle 14 Şubat 18 Şubat tarihleri arasında ilişki yaşadık .. Anlamadığım konu neden doktorlar son adet tarihinin ilk gününü soruyorlar ? Sonuçta adetliyken ilişki bebek olmaz nıye son adet tarihinnin ilk gününden hesaplanıyor bebeğin kaç haftalık olduğu ?
Havailgen33 Esraaelisa1 oooyyy canım benim onlarin hesaplamasi oyle cunku yumurta adettin ilk gunuden sonra gelişmeye basliyor sonrasinda dölense bebek döllenmese bir dahaki adet döneminde oda yok oluyor