Sinemuzan GulserenArslanhan doktorunuz mutlaka size bu konuda yardımcı bir öneri sunacaktır. gebelikte bu tarz durumlar olabilir.
Sinemuzan ymc0355 çok fazla bitkisel çaylar tüketmemelisiniz bol sıvı alın ve dinlenin doktorunuz da sizi mutlaka bu konuda yönlendirecektir.
Sinemuzan Hasyas11 doktorunuza danışmanızda fayda var ne yazık ki tıbbi konularda bilgi veremiyorum:(
Eg5800 Sinemuzan bi tanıdığım bikaç gün önce amniyon sıvısı az olduğu için bebeğini kaybetti bunun nedeni ne olabilir?
Sinemuzan Mkblgrlyn Mkblgrlyn Gebelik sürecinizi en iyi doktorunuz bilir tıbbi bir durum takibi mevcut içinizi ferah tutun sağlıkla gelsin…
Zeynep-1234 Sinemuzan merhabalar bende bi kaç güne 16 haftada olucam inş ve bende tiroid var her gün ilaç içiyorum bunun yanında folsanı doktorum artık kesti ve vitamin bi de omega ilacına başladı bu doğru mu acaba teşekkürler ☺️
Angel000 Sinemuzan merhabalar Sinem hanım 30+3haftalığım öğlenden beri hafif regl sancısı gibi bir ağrı var hafif kasılma var normalmidir
Sinemuzan DilaraEsma72 beslenme uzmanı ile görüşebilirsiniz. Riskli bir durumunuz yoksa bebeğinizin ara ara belli bölgelerde toplanması yaşanabilir.
Elmira_xx Merhaba, 16. Haftamdayım ve vücudumda kızarıklar oluşmaya başladı. Alerji şeklinde. Sebebi ne olabilir ve ne yapmalıyım acaba?
Didemmmmmsss Merhabalar normal doğum istiyorum bunun için kaçıncı haftada nasıl egzersizler yapmalıyım 🥰
Tospikmom Sinemuzan merhaba Sinem hanım. Ben aslında 8 hafta 2 günlük gebeyim ancak bugün gittiğim muayenem de 5 hafta 3 günlük olarak gelişimi oluşmuş kalp seslerini duyamadık. Sizce oluşumu olur mu?
Gizemminkeremi Sinemuzan merhaba sinem hanım. Hamileliğimin 31. Haftasindayim. Normal dogum yapmak istedigimi soyledim. doktorum da 37. Haftada cati muayenesi yapacağını soyledi. Cok cekiniyorum. Çatı muayenesi yaptırmak şart mı. Doğumu tetiklediği söyleniyor. Teşekkür ederim şimdiden. 😊
Swyhan46 Sinemuzan merhaba Sinem hanım Pazartesi 40 haftamı dolduruyorum bu gün konuştum doktorumla baskı kasık ağrısı oluyo ara ara ama hala bişey yok doktorum Pazartesi mutlaka gel dedi acaba bekler mi bi kaç gün daha yatış mı yapar beni ne bekliyor bu durumda kendileri Doğumu başlatırlarsa nasıl olcak nasıl başlatıyorlar aydınlatırmısın tşkler
Sinemuzan Sahrammm genelde sezaryen doğumlardan sonra özellikle ara kısa ise normal doğum tercih edilmez:)
Sinemuzan Nazan02 doktorunuzun belirlediği aralıklarda gerekli önlemleri alarak kontrollerinize gidebilirsiniz:)