Edanur25 Sinemuzan merhaba Sinem hanım 6 haftalık gebeyim sarı renkte akıntım ve koku var her hangi bi problem olur mı bebek için teşekkür ederim.
MS-2190 Sinemuzan meraba Sinem hanım doğuma hazırlık için doğum egzersizleri kaçıncı haftadan sonra yapılmalı,?
Hraa @Sinemuzan Merhaba ben karın germe ameliyatı oldum şuan 8 haftalık hamileyim ilerleyen zamanlarda yani karnım büyüdükçe Dikişlerimde bir sorun olurmu ? Ve bunu herhangi bir doktor ben karın germe ameliyatı oldugumu söylemesem anlarmı gizli bir durumda bu ???
Sinemuzan Slnalp123 eğer riskli bir durumunuz yoksa doktorunuzdan onay alarak merdiven çıkma , çömelme ve nefes egzersizleri deneyebilirsiniz:)
Gozde9313 Sinemuzan merhaba sinem hanim benim 2 tane normal dogumum var suan 3 cocuguma hamileyim daha 12 haftalik ama bu dogumumu sezaryen olmak istiyorum tuplerimi baglatmak icin ama yasim 27 sizce tup baglama islemi yapilabilir mi
esengl_ Sinemuzan merhaba Sinem hanım 19 haftalık hamileyim 3 hafta önce kasılma ve sancı ile gittik bebek doğum pozisyinun da o sekil yerleşmiş ve kafası da sancı ve kasilma yapıyor dedi ilaç kullanıyorum bebek döner mi ve ara ara ağrılarım sancılarım devam ediyor normal mi bunlar
RojbinIzgi Merhaba hocam benim ikinci gebeliğim sezeryan doğum olacam erken doğum olup çocuğum gelişmediğinden dolayı kaybettik 13 haftalık hamileyim bebeğimin kilo alması için sağlıklı doğum olması için neler yapmalıyım acaba bilgi verirmisiniz ❤
Krbltesma Sinemuzan merhaba ben ikiz bebek bekliyorum ve tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım suan 28+3 haftadayız doktorumla doğumla ilgili bir kere konuşabildim ve normal doğum önermedi zaten çok yoruldun dahada yorulmaya ne gerek var dedi ben asla şu olsun bu olsun demiyorum korkmuyorumda hangisi sağlıklıysa o olsun sadece merak ediyorum özellikle ikiz gebelikte normal doğumun bir sakıncası veya riski varmı veya normal doğum için ikiz gebe ne yapmalı teşekkürler 😊
Fatma72 Sinemuzan merhaba Sinem hanım 6 haftalık gebeyim sigara kullanıyorum gebeleğim için azaltmış bulunmaktayım günde 3 e indirdim bu konuda ne diyeceksiniz fikir ve önerileriniz neler 😔 az çok kestirebilsem ve cevabını bilsemde ihtiyacım var bırakamıorm anca üçe indirebildim 😔😔
Ravza1 Sinemuzan merhaba 39.5 günlük gebeyim kendi sancımın hala gelme ihtimali varmı suan hiç sancm yok
Eslemasel Sinemuzan merhaba sinem hanım bu benim ilk gebeliğim 5 aylık hamileyim ama korkularım var biraz aydinlatirmisiniz
Sinemuzan Eslemasel merhaba bir doğum koçu ile geçirmenizde fayda var bu süreci ve doğum öncesi eğitimi de önerebilirim.
inci-asya 4 aylık gebeyim karnım çok çıkmamasına rağmen sürekli olarak bel ağrılarım ve sol tarafımda devamlı bir sancı var ☹️
Sinemuzan Gulsahzeynep doktorunuz bu sürede sizi bilgilendirecektir. 2. doğumunuzda da kolay ve güzel bir gebelik diliyorum:)
SelinDeniz Sinemuzan merhabalar 5+4 haftalık hamileyim size sorum şu; ilk 3 ay bebek anneden beslenir mi yoksa 3. aydan sonra mı anneden beslenir?
Sinemuzan tosbik2605 emzirme öncesinde kremler kullanabilirsiniz bir süre mutlaka olacaktır ama bir kaç güne geçecek ve siz bebeğinizle çok güzel bir bağ kurmuş olacaksınız:)
Melikealks Sinemuzan Sinemuzan sezeryan istiyorum ama korkuyorum acı hissedermiyim ameliyat anından lütfen bilgi verir mısınız