Asi_0658 Sinemuzan merhaba sinem hanım.ssvd düşünüyorum ama bu mümkünmüdür 6 yıl oldu sezeryan doğum yapalı
Simalper_07 Sinemuzan merhaba Sinem hanım 15+3 haftalık hamileyim şu an alt karnımda hafif ağrılarım var normal mi acaba ?
Gulsinem Sinemuzan başından beri bacakları kapalı detaylidada net soylemediler 😊 meraktan olucem artık 😁
Anne2_ Gulsinem kesin kızdır çünkü erkek bebekler kapatsa bile alttan taşağı görünüyor ama kızda ara boş olduğu için görünmüyor benimde Kızım hep kapatıyordu çok geç öğrendim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sahrammm Sinemuzan merhaba sinem hanım 18 ay önce 42 haftalıkken acil sezaryen doğum yaptım şu an yine hamileyim 18 ay aradan sonra nor al doğum yapabilir miyim arası kısa biliyorum ama sizden de Bi tavsiye almak istedim 😇
Sinemuzan Sahrammm genelde sezaryen doğumlardan sonra özellikle ara kısa ise normal doğum tercih edilmez:)
Nazan02 Sinemuzan doktor kontrollerine sık sık mı gidilmeli sinem hanım covid süresi sebebi ile doktoraa cok sık gidemiyorum ve siz degerli dogum kocundan normal dogum sürecine nasıl hazırlanmam gerek bilgi vermisiniz 5 aylık hamileyim
Sinemuzan Nazan02 doktorunuzun belirlediği aralıklarda gerekli önlemleri alarak kontrollerinize gidebilirsiniz:)
naciye93 @Sinemuzan benim ilk gebeliğim ve normal doğumdan çok korkuyorum. Rahim çatımda darmış ben sezeryan istiyorum doktora bunu nasıl anlatabilirim
Sinemuzan naciye93 bu konuyu doktorunuz ile görüşebilirsiniz korkularınızdan da bahsedebilrisiniz sizi en doğru şekilde yönlendirecektir:)
Gamzeliii77 Sinemuzan meraba ben 20 haftalik gebeyim bundan önce 2 dusugum olmustu kan pihtilasmasindan korktugum icin coraspin kullaniyorm 1 haftadir bi zarari olurmu tedirgin oldugum icin kan pihtilasmasi teshisi oldugu icin degil
Sinemuzan Gamzeliii77 doktorunuz tanı koymadan kendiniz ilaç kullanmayın mutlaka doktorunuza danışmalısınız.
semihasli15 Sinemuzan Merhaba ☺️ 5 Ağustos son regl tarihimin ilk günü. Kan testi yaptırdım 34 çıktı 2 gün sonra 400 ve en son iki gün önce 2.600 çıktı. Kimisi korkutuyor hemen umutlanma boş kese de olabilir diyorlar. Olabilir mi bu değerlerde. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim.
semihasli15 semihasli15 Sinemuzan Merhaba ☺️ 5 Ağustos son regl tarihimin ilk günü. Kan testi yaptırdım 34 çıktı 2 gün sonra 400 ve en son iki gün önce 2.600 çıktı. Kimisi korkutuyor hemen umutlanma boş kese de olabilir diyorlar. Olabilir mi bu değerlerde. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim.
Sinemuzan semihasli15 sonuca göre gebelik var görünüyor ama ultrason kontrolü olmadan hekim görmeden çok da net bir bilgi verilemez mutlaka kontrole gitmenizi tavsiye ediyorum.
Oznrbbk Sinemuzan son günlerim hocam ağrılarım oluyor yavaş yavaş sancılarımı bu ağrılardan ayırt edebilirim dimi?
Sinemuzan Oznrbbk sancı aralarınızı kontrol edin sıklaşması durumunda doktorunuza danışmanız gerekir.
Demirhilal Sinemuzan merhaba Sinem Hanım, 5 haftalık hamileyim sigara kullanımım günlük 1 paketti şimdi günde 4 adete düşürdüm konu hakkında bilgi verebilir misiniz teşekkür ederim
BM12_25 Sinemuzan merhaba sinem hanım 32 haftalik hamileyim vajinal ağrılarım var yürümekte zorlaniyorum bunlar normal mi
Sinemuzan BM12_25 bu konuda doktorunuzu bilgilendirebilirsiniz. Sizi çok yoran egzersizlerden kaçınabilirsiniz.
Mavi-7 Sinemuzan Merhaba Sinem Hanım , 4+3 hamileyi. düşük tehlikesi yok ama yine de progestan yazdı doktorum düşüğü önlermiş ama hapı sevemedim dengemi bozdu. bir zararı olur mu bebeğe devam etmeli miyim şu an risk olmasa bile acaba yeni olduğu için mi verdi ?
Kubracifciyasar Sinemuzan merhaba benim bir sorum olacaktı Sinem hanım ben henüz yeni hamileyim tahmini 3 haftalık tip 2 diyabetim henüz doktoruma danışmadım ama bana sezeryan olur dediler hep normal doğum yapamaz mıyım ? Ve hastalığım bebeğimi ne kadar etkiler
Sinemuzan Kubracifciyasar yakın takipte olması gerekir. Doktorunuz sizi mutlaka doğru yönlendirecektir.
Semha Sinemuzan merhabalar Sinem Hanım folbiol kullanımı midemi aşırı rahatsız ediyor sadece bende mi böyledir?
Sinemuzan Semha herkeste aynı etkiyi yaratmaz belki farklı bir ilaç önerebilir doktorunuza danışmanızda fayda var.
MeltemByrktr Sinem hanım merhabalar ben 37 haftalık hamileyim normal doğum istiyorum ama göbek fıtığı çıktı bende normal doğuma engel olacak kadar büyük bir fıtık değil dediler sezeryan olursam aynı anda dikilebilirmiş siz ne düşünüyorsunuz? Ne yapmalıyım?
Sinemuzan MeltemByrktr sizin için en sağlıklı doğum şekline hekiminiz ile birlikte karar vermenizi önerebilirim:)
Tugce_mrv Merhaba Sinem hanım 6+4 deyim çok nadir de olsa kasıklarıma ağırı vuruyor normal mi bu çikolata kistim de var sıkıntı olur mu
Gulnurrr Sinemuzan iyi akşamlar sinem hanım. 39+6 dayım. 6-15dk aralıklarla ağrı saplanıyor karnıma belime ve 12-20saniye sürüyor. 3 kez acile gittim nts de hiç bir şey çıkmıyor. Dayanacak gücüm kalmadı ne yapabilirim lütfen bilgi verin
Sinemuzan Gulnurrr bu konuda doktorunuz sizi mutlaka yönlendirecektir bunlar doğum yaklaştığının belirtisi olabilir ner zaman veremeyiz ama siz hazırlıklı olun☺️☺️
Azimova Merhaba,ben 17haftalik hamileyim.Kollarimda ve bacaklarimda bazen sinirlerim agriyor.Neden ola bilir acaba?Bu arada normal dogum yapmiycam.Bunun sezeryana bir yan etkisi varmidir?
Sinemuzan Azimova gebelikte bu tarz aprılar olabiliyor doktorunuza danışmanız saplıklı olacaktır mutlaka bir öneride bulunacaktır😊