Hll34 Pembe-mavi canım dikiş atılırken iğne yapılıyo uyuşturucu hatta bana iki tane yaptılar ilkinde uyuşmadı ama dikiş atılırken cok bi acı falan olmuyo arı sokması gıbı duşun ama kesinlikle yırtık olmasına mu sade ettırtme yırtılacaksa kessınler daha iyi
Pembe-mavi Hll34 anladım çok iyi oldu öğrenmem. Yırtığın iyileşmesi daha zor. Bende kesi isterim çok teşekkür ederim
Eminerd Sinemuzan 38 haftalığım son 15 gün kaldı 34. Haftadan beri açılmam var ve düzenli sancım vardı doğumu durdurdular 36. Haftada 3 cm açılmam oldu şuan ilerleme yok sancılarım adet sancısı gibiydi ama artık sancımda karnımın kasılmaları da şiddetini arttırdı akıntım arttı sık sık tuvaletteyim geceleri daha cok kasılmam oluyo bel agrısı sırt ağrısı oluyo bunlar doğumun yakın oldugu belirtilerimi
Yeni13 Sinemuzan merhaba hocam ben 4 aylık hamileyim balık yağı kullanmaya başladım ondanmıdır bilmem ama 1 haftadır tat bozukluğu var ne yesem acımtırak bi tat alıyorum hiç birşey yemek istemiyorum
Emel0108 Dilan75 bende gebe olduğumu öğrenmeden bikaç ay önce kimyasal gebelik geçirdiğimden şüpheleniyorum ama bayram dönemine denk geldiğinden bekleyip oyle gitmistim hastaneye oyuzden de kımyasal gebelik olup olmadığına emin olamamıstık. Şükürler olsun şimdi gebeyiz 🙂 üzülmeyelim hissederler iyi onlar iyi sağlıkla gelicekler insallah ❤️🙂
Edamustafa Sinemuzan MERHABA sinem hanım çok afedersiniz 14 haftalik gebeyim kabızlık ve gaz sorunum var sizce bunu nasıl giderebilriim😌
Sinemuzan Edamustafa doktorunuzdan bir öneri isteyebilirsiniz mutlaka yardımcı bir destek sağlayacaktır:)
Sinem_06 Sinemuzan günümü doldurmama 3 gün kaldı ilk bebeğim olucak inşAllah eğer günüm dolduğu halde gelmezse ne zaman suni sancı ile başlatılıyor acaba
Sinemuzan Sinem_06 bebeğin de sağlığı göz önünde bulundurarak buna hekiminiz karar verecektir. sağlıkla kucaklayın:)
Rmeysa_1661 Merhaba ben 17 haftalık 2. gebeliğime hamileyim ağrısız yanmasız yeşil akıntım var kokusu da yok eşim de baktırdı ama onun tahlilleri temiz ben neden olduğunu bilmiyorum doktorun verdiği ilaçta fayda etmedi bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim 🌼
helenismom Sinemuzan merhaba Sinem hanım 11+5 gebeyim 10 gün önce kanama atagı atlattım ğrogestanı bugün doktorum bıraktırdı. Ama benim vajina ve karnımın altında olan o ara kısımda agrım var şiddetli olmasa da var.. doktorum kanama yoksa korkma dedi ama tedirginim sebebi ne olabilir
Eminerd zeome 34 te bende de düzenli sancılar vardı açılmam vardı 2 gün yattım 6saatte bir ilaç verdiler 5 kere aldım o ilacı kesildi sancılar doğum durdu doktor da gerek yok ilaca dedi daha gelmek isterse bebek gelir dedi kafaya takmamaya çalış
Zilifmom Sinemuzan 30 yaşındayım 3 kez normal dogum yaptım bu 4. Normal dogumum olcak bana nasıl avantajı olacak acaba dr cok rahat olacagını söledi
Sinemuzan Zilifmom doktorunuz size en doğru şekilde yardımcı olacaktır. Bu doğumunuzun da kolay olmasını diliyorum:)
Sinemuzan Mirmansur iç karnınız geniş olabilir endişelenmeyin:) Bebeğiniz sağlıklıysa çok önemli değil:)
Damla________ Mirmansur valla vücutla alakalı o ben zayıfım ama ikinci çabuk büyüdü ic karnının geniş olması daha önemli ama ☺️
eddaaa Sinemuzan Merhaba daha önce oluşan erken dogumdan dolayı korkum var. acaba erken dogumu önlemek icin neler yapmalıyım. Progestan ve magnezyum kullaniorum dogumu geciktirsin die.
Sinemuzan eddaaa güzel düşünün ve süreciniz güzel gelişsin. Doktorunuz gerekli tedavi programınızı oluşturacaktır.